a jakie są empatogenne w stylu Methylonu :-)
nie zależy mi na mocno euforycznych uzależniajacych ketonach w stylu 3mmc
Pytam o takie tam gdzie przede wszystkim jest empatia, takie do jedzenia z dziewczyną :-) tam gdzie czujesz przede wszystkim potrzebę bliskości , a nie empatia jest wywoływana pod wływem euforii ,że chce Ci sie rozmawiać tańczyć z ludzmi itd :-)
"Jak działa jamniczek"
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Emce pisze:Jest wątek euforyczne beta ketony ,gdy ketony sa przede wszystkim euforyczne
a jakie są empatogenne w stylu Methylonu :-)
nie zależy mi na mocno euforycznych uzależniajacych ketonach w stylu 3mmc
Dlaczego akurat beta-ketony? Jeśli chcesz coś empatycznego i tylko empatycznego, zainwestuj w dobre MDAI.
Nic innego choćby w małej częsci tylko podobnego nie znalazłem w żadym innym bk które próbowałe (czyli pewenie wiekszosc syfu ktora wyszla na rynek d otychczas. A obecnie pożegnałem już na stałe ketony bo p=odmówiły posłuszeństwa i działamnie znikneło całkowicie nie warszne jaki keton większosć sproboweałe i iloscu grama na raz i kiedy po tym prawie nic nie było to To olałaŁEM SPRAWĘ. Gozej że ze wyboru za duzego poza bk nie ma x-fa ale one tez na mnie juz praktycznie nie działaja
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.