Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Jestem fanem makabrycznej bani, lubie sie nacpac :)
moje pytanie juz znacie i nie chodzi mi tu o czas działania :)
tylko o MOC (głownie psychodelie).
paliłem 5f-AKB48 w bardzo duzej ilosci bo robilismy fakeweed'a na stronke internetowa fakeweed.eu i potrafiłem z tego spalic sam czystego blanta z niecałego grama.
jakieś AM podobaly mi sie bo je palilem raz na miesiac wiec jak odrazu walilem 2 tloki to bylo pro, az mi nie dobrze bylo.
Tak wiec jeszcze raz : ktory kanna jest NAJMOCNIEJSZY pod wzgledem sily bani i psychodelii :)
raz jak ostro pojechalem z tym i z tym to przez 4 godziny siedzialem 1 miejscu i patrzalem w sciane a halo mialem takie ze bylem na dyskotece, na festynie, w przedszkolu, gonilem kolezanke po jakimg ogrodku.. jak mi bania zeszla to nie wiedzialem kto ja jestem nie poznalem ziomkow i pokazywalem palcem na grzejnik pytajac sie gdzie sa schody ;)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.