1.Jak to jest z jej jego moca bo jedni mowia że jest elgancji a jedni ze jest słaby, a chciał bym zamowic to od DrChronic'a ale nie wiem czy warto bo troche on kosztuje a chciał bym miec troche tematu juz na wakacje.
2.kiedy wysadza sie go najlepiej na Out a kiedy sciac?
3.ile mozna wyciagnac z jednej roslinki tak mniej wiecej?
DonJuan pisze: Witam chciał byc coś sie dowiedziec o tej odmianie a mianowcie]1.[/color]Jak to jest z jej jego moca bo jedni mowia że jest elgancji a jedni ze jest słaby, a chciał bym zamowic to od DrChronic'a ale nie wiem czy warto bo troche on kosztuje a chciał bym miec troche tematu juz na wakacje.
DonJuan pisze:2.kiedy wysadza sie go najlepiej na Out a kiedy sciac?
Rośnie bardzo mały]3.ile mozna wyciagnac z jednej roslinki tak mniej wiecej?
[/quote]
Z zapylonego out prawie NIC.
outdoor jak i indoor, mysle ze 20g z krzaka da rade.
Ps:Sory za tak banalne dla was pytania ale ja jestem "poczatkujacy" w tym co robie i kazda wiadomość dlamnie sie liczy kazdy od czegos zaczynał a ze jest to świerze forum bo stare jak wiadomo wygasło to zabardzo jeszcze wiadomosci na nim nie ma
DumDum pisze: Tak dla scislosci Lowryder od JointDoctora to F13 a nie F1 ;)
Ja nazwalem nasiona F2 bo były 2 pokoleniem po tych z banku: Tu nie oznacza to tego samego co F2 po hybrydzie 2 ras.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.