Palę marihuanę od 2 lat. Wczoraj po raz drugi w ciągu tych dwóch lat palenia dostałem nieprzyjemny stan. Mianowicie zrobiło mi się ciemno przed oczami (prawie nic nie widziałem), przestałem słyszeć, poczułem się mocno osłabiony i śpiący. Stan trwał kilka minut, pochodziłem i mi przeszło. Co wywołało ten stan? W ten wieczór wypiłem tylko 3 piwa i pociągnąłem może z 5 buchów palonej marihuany. Czy to może spadek poziomu cukru?
Kiedyś pamietam jak spizgałem się przed religią w liceum, będąc głodnym to w pewnym momencie aż zemdlałem prawie, głowa mi opadłą jakbym zasnął, do tego zjebane uczucie, ale ciężko było się poruszyć, przeszło po może 3 minutach. Później tego samego dnia znów poprawiłem i to samo tylko, że na informatyce heh, położyłem czajnik na ławce/udając , że odpoczywam, byłem w stanie pół-snu. też przeszło po kilku minutach. Oporowe jaranie mj na głodniaka może tak się kończyć (omdleniem) w szczególności jak dojdą jeszcze jakieś sytuacje stresowe.
Jak waliłem ostro stymulanty, to takie mroczki były na całe pole widzenia, problemy z grawitacją, ciężko było się skupić jak ustało. itd. Jeśli miewasz takie napady, to zanim wstaniesz weź dwa szybkie głębokie oddechy, zamroczenie nie będzie tak inwazyjne o ile w ogóle się pojawi. No i cukru pilnuj. Zrób se bastę na jakiś czas, warto
to mamy 1 grudnia godzine 5??
stary spider
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".