Mi się zdarzyło parę razy, głównie w klubach, a nic nikomu nie zrobiłem. Ot było po mnie bardzo widać, że coś zażyłem ;)
Wychodząc obejrzeć nadwiślański świt ze skwaszoną ekipą mieliśmy wymianę zdań z jakimś eloziomkiem wracającym z imprezy, w trakcie rozmowy powiedzieliśmy mu o zarzuconym kwasie, typ posmęcił coś w stylu "chłopaki nie bawcie się w to, zajarajcie se lepiej" ale żadnej spiny nie było
nic mruknąć nie mogę, bo zaraz alarm się włącza... jak sobie zażartowałam, że fajnie by było mieć wytwórnię płyt i do niektórych dołączać kwasa dla lepszego odbioru muzyki to mnie tak zhejtowano, że masakra. Żartu o MDMA u dentysty tez nie skumali.
Od razu hejt, bo przecież to mnie popierdoliło, że ciągle o jednym myślę.
"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus
Nie polecam.
Fajne szelki mają.
@dół
Bo nie jest tró ojowcem. ;) Prawdziwy by Ci najebał.
znam kilku, jeden z nich mi ogarnia palenie.
"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus
hipollek pisze:Pewnego razu, będąc na Śląsku, kuzynka miała dość różnorodną ekipę: od punków, po normalnych, przez oi!, no szeroki zarys. Już po podchmieleniu podbiłem do Oi!owca, który z nami siedział, aby mi ogarnął worka palenia, a ten zaczął z kilkoma jakieś przyśpiewki o tym, że "zabiją ćpuna". Całe szczęście żartowali, ale prosił, aby następnym razem nei pytać Oi!owca o dragi. :-D
Nie polecam.
Fajne szelki mają.
@dół
Bo nie jest tró ojowcem. ;) Prawdziwy by Ci najebał.
a i w tych kregach hr jest znany, luknijcie na kawalek Prawy Prosty - Narkomanska Moda w tekscie "...hiperrealna propaganda w polskiej sieci, aby mogly czytac je polskie dzieci" czy jakos tak
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.