Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 2714 / 513 / 0
Myślę, że warto już powoli zacząć temat outdoora na rok 2013. Ja nie ukrywam, że dość komercyjnie podchodzę do tegorocznego outdoora, i związku z tym, od dobrych 2 miesięcy nie mogę się zdecydować na pestki. 10 Maroców od FS, czy może 5 passionów od DP + drugie tyle automatów?

Czy to prawda, że w ostatnim czasie pestki od DP są strasznie lipne? Hermią i tak dalej?

Jakie Wy macie plany? Wypowiadajcie się.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2372 / 56 / 0
Original Jack Auto Femi
Uprawa: Indoor / Outdoor
Genetyka: Jack Herer / Ruderalis
Czas do plonu: 70-80 dni (od nasiona)
Wysokość: 80-120 cm
Plon: 80-170 g / z rośliny

Jedyny oryginalny Jack Herer dostępny jako automatyczna odmiana. Jest to efekt 3 lat pracy breedingu oraz selekcji tysięcy roślin. Oferujemy prawdopodobnie najlepszą odmianę automatyczną jaką kiedykolwiek widziałeś. Oryginal Jack Auto rośnie bardzo szybko i potrafi wyrpdukować aż 200g. Efekt jest bardzo sativowy z mocnym uderzeniem. Original Jack Auto ma bardzo wysoki poziom THC. Topy są twarde, gęste i maxymalnie pokryte żywicą. Smak jest drzewiasto cytrynowy.
Jako że mieszkam na przepięknych kujawskich terenach, to pewnie parę miejscówek się zorganizuje i mam nadzieję, że sarny nie zjedzą. ;)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1519 / 20 / 0
Ja myślę o jakimś automacie, max 3. Jakim dokładnie nie wiem, ale pewnie w jakąś sativke będę uderzał
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 989 / 76 / 0
Planowałem wysadzić Holands Hope bodajże ale naczytałem się, że nie dochodzi więc celuję w Passiona. Kurde, w tym temacie zielony jestem jak Marysia, bo to mój pierwszy raz będzie, dobrze by było, żeby chociaż ze 50g wyszło z tego. A automat można na out? Pierwsze słyszę. Kurde, będę musiał się poduczyć, bo lipa będzie jak mi karły jakieś żółto-białe porosną.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2013 przez Błazen, łącznie zmieniany 1 raz.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 2714 / 513 / 0
No pewnie, że automaty można sadzić na oucie.
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2013 przez UltraViolence, łącznie zmieniany 1 raz.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1519 / 20 / 0
Ale plon może być trochę biedniejszy
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 5 / / 0
Hm... myślę nad tym orginal Jack(auto,femi) na ten rok. a może polecacie coś innego, sprawdzonego przez siebie samego?
  • 40 / 1 / 0
Seth, ja z passiona wysianego w połowie kwietnia wyciagnąłem około 130g, też był to mój pierwszy raz. Naprawdę polecam, dodam ,że pogoda w moim woj.była słaba ,ciągle padało,niska temperatura. Mimo to roslinka silna ,a palenie pierwsza klasa ;d
Uwaga! Użytkownik penisrosnie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 56 / 0
Ale też na feminizowanych automatach nie trzeba się za bardzo "spuszczać" - wytrzymałe są. Jak nie przymrozi, wyda plony.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 2714 / 513 / 0
EdwardZnienacka pisze:
Ale plon może być trochę biedniejszy
Wiadomo, dlatego ja planuje mieć więcej 'zwykłych' odmian, ale do tego też kilka automatów, żeby w okresie wakacji coś z tego było.

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.