Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 7 / 0
Ja nie zapomne koncertu 3 maja 2010 Prodigy po DXM.Wydawało mi sie że kosmici zaatakowali spodek a ludzie wkradli się do środeka i go rozpierdolili.
  • 57 / 5 / 0
Skoku na bungee podczas KGHM'skiego festynu pod wpływem LSD :-D Mało brakowało, a bym popuścił i wracając do góry oberwał w łeb własną kupą ;p
Ale to było coś wspaniałego. Bodajże 40-50m nad ziemią nie pamiętam dokładnie
Na wyścigach wyścigowych, wyścigówka wyścigowa, wiścignęła wyścigówkę wyścigową ;]
  • 545 / 8 / 0
Nie zapomnę jak się zjarałem mocnym skunem z wiadra i mnie dziewczyna rzuciła. :(
  • 72 / / 0
Trudno to nawet nazwać przeżyciem, ale... nigdy nie zapomnę wrażenia, kiedy będąc na docu ugryzłam jabłko. To jedno z najbardziej wyrazistych wspomnień jakie mam :). To była kosmiczna przygoda.
  • 1519 / 20 / 0
Pierwszego wiadra
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 237 / 11 / 0
seksu po grzybach
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 299 / 3 / 0
jazdy samochodem po 8 mg DOI'a i jeżdżenia w kółko rondo-tunel-rondo i tak z dziesięć razy, bo na suficie w tunelu były takie ładne wzory.
pierwszego tripa na 4-AcO-DMT, gdy po prostu odleciałem.
efektu sokowirówki po 60 pilsach aco.
  • 206 / 2 / 0
Nie zapomne, jak po spaleniu dobrego towaru wydawalo mi sie, ze jestem z kumplem w grze typu Gran Turismo i prowadze jakiegos merca. Kiedys tez czulem cos lepszego niz orgazm po tym samym materiale. Ciezko takie rzeczy zapomniec :)
Uwaga! Użytkownik MsmokerJ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2651 / 42 / 0
Pierwszej 450 DXM. (i pierwszych dexów, z paleniem maczanek)

Te CEVy i klimat.

No po protu niezapomniane przeżycia.
  • 3215 / 420 / 0
Nie zapomnę nigdy
- oglądania gwiazd po pierwszym paleniu
- zachodu słońca w trakcie którego acodmt i homet uderzyły z pełną mocą zmieniając rzeczywistość w tysiące krzyczących wilczych twarzy
- pierwszych dwóch tripów po dysocjantach
- najgorszego bada w życiu
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.