Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 385 / 5 / 0
Siema,
przeglądałem ostatnio erowida i jakiś gość pisał o tym, że kiedyś znalazł koło szpitala "wysypisko śmieci" z przeterminowanymi lekami. Było to w wątku o doświadczeniu ze skopolaminą. Słyszał ktoś o tym? Robią tak u nas w Polsce? Spróbowałbym chętnie jakiegoś Fentanyla albo Tramadola... http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=54912
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 2362 / 31 / 0
nie robią
BS
  • 2518 / 28 / 0
Tak jak napisał derb.

Nie ma takiego czegoś jak wysypisko leków koło szpitala. U nas w kraju są dokładne procedury, dotyczące utylizacji leków. Jak już masz takie parcie, to spróbuj pogrzebać w koszach przy aptekach, czy przychodniach. Nie namawiam oczywiście nikogo do kradzieży leków ze szpitala, ale takie coś także nie należy do trudnych spraw.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 578 / 14 / 0
Tak mi się przypomniało mieszkałem kiedyś niedaleko Janssen Cilag, ale ciężko by tam było sobie pozwiedzać
https://maps.duckduckgo.com/maps?ie=UTF-8&f ... CG4Q_BIwAA
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.

FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.