Świetny jest także płyn o tej samej nazwie. Mimo znacznej skutecznośći te produkty jednak nie są zbyt dobre w smaku.
Dzięki tym produktom szkliwo staje się bardzo twarde, chociaż czasem występuje specyficzne uczucie ze są aż za twarde.
Jeśli ktoś ma problemy z dziąsłami ( jakieś nadżerki , ranki ) polecam płyn Meridol.
Lubie też Listerine Total Care jeśli chodzi o walory smakowe i uczucie świeżości, jeśli chodzi o skuteczność nie wiem bo dopiero zacząłem go stosować.
Chociaż jak mi się coś jebie z dziąsłami to używam najbardziej Elmex Sensitive :-)
Ale i tak najważniejsza jest regularność - ja szczotkuje 3 x dziennie... choć ćpając opio i benzo zdarzało mi się zapomnieć
Bez regularnej higieny to nawet najlepsza pasta nie pomoże.
Dodam też, że nici dentystyczne są tanie a bardzo przydatne - i ze względu na stan zdrowia zębów i ze względów psychicznych ... nie wkurwia cię, że masz coś tam między zębami :-)
Ps. No i oczywiście ważne by na porządku dziennym nie było obżeranie się słodyczami ;-)
Pobozny user pisze:Dodam też, że nici dentystyczne są tanie a bardzo przydatne - i ze względu na stan zdrowia zębów i ze względów psychicznych ... nie wkurwia cię, że masz coś tam między zębami :-)
Budda Siakjamuni
Wesoly Hiszpanin pisze:A co na wybielanie?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
C9H13N pisze: Vedemecum.
Budda Siakjamuni
Ja dobierałem odpowiednio wybielającą pastę 3 miesiące. U Ciebie może być to zwykła Colgate, która u mnie nie działa. Sukcesem też jest odpowiednia szczoteczka i odpowiednie szczotkowanie.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Za przeproszeniem mały offtop, forum czytam już jakiś czas, ale teraz piszę jedne z pierwszych postów. Pytanie brzmi: czemu pod moim nickiem i awatarem liczba postów nie zwiększa się gdy takowe piszę?
Budda Siakjamuni
Wesoly Hiszpanin pisze:A co na wybielanie?
Jeśli chodzi o wybielanie to idź do dentysty i zażycz sobie piaskowanie. Nic tego nie przebije.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.