Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 377 / 7 / 0
Siemacie

Posiadam po jednym opakowaniu leków Clexane i Movalis,nie wiem za bardzo co z tym zrobić a przeczytałem że to na receptę i przeciwbólowe więc zaciekawiłem się tym ;]
Mógł by mi ktoś powiedzieć czy da się to ćpić i w jakich dawkach ?
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 1951 / 14 / 0
Żadnym się nie ućpasz, za to pierwszy genialnie pomaga na bóle stawów, serdecznie polecam %-D
  • 377 / 7 / 0
Ale jak czytałem o którymś z nich to były wymienione zaburzenia widzenia,równowagi,szumy w uszach i zabronione prowadzenie pojazdów po nich... nie ućpam się ? :<
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 336 / / 0
Nadużywanie leku zmniejszającego krzepliwość krwi jest co najmniej głupie.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 1951 / 14 / 0
Lepiej w kioskiu kup gaz do zapalniczek. Lepsza, pewniejsza i [chyba] bezpieczniejsza faza.
  • 2466 / 15 / 0
Morświneusz. Tobie od tego darkwareza się w głowie poprzewracało %-D
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 336 / / 0
69plateau pisze:
Lepiej w kioskiu kup gaz do zapalniczek. Lepsza, pewniejsza i [chyba] bezpieczniejsza faza.
100% bezpieczniejsza. Najwyżej umrzesz jako ćpun nie jako idiota.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 61 / 2 / 0
Przyjmuję lek clexane. Jest to lek przeciwzakrzepowy czy mogę wraz z nim stosować inne używki jak palenie. Pomóżcie bo wyszukiwarka nie pomogła z góry dzięki.
  • 2372 / 56 / 0
Z paleniem nie widzę przeciwwskazań, ale już do stimsów bym nie brał: podwyższone ciśnienie krwi + przeciwzakrzepowy może się równać krwaieniem z nosa, które będzie ciężko zatamować. No ogólnie wszystko, co podwyższa ciśnienie mocno (ale wiadomo, że zależy od dawki) - nie polecałbym.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 61 / 2 / 0
Dzięki za odpowiedź. Wyjaśnione - do zamknięcia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.