Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 137 / / 0
Tak jak w tytule. Miał ktoś z nim styczność ? Zamówiłem kilkaset nasion z internetu(czekam na odbiór), ale nie wiem jak z dawkowaniem. Próbowałem już bieluń dziędzierzawy
ale może bieluń bieluniowi nie równy. Zaryzykuje i na pierwszy raz zarzucę 30 nasion(taka dawka, orientacyjna). Jeżeli po takiej ilości poczuję suchość w ustach i zamulenie to może być dobra alternatywa dla bielunia dziędzierzawego, którego nie da się kupić w sklepach internetowych. Sklep z którego kupiłem. Proszę o jakiekolwiek udzielanie się w tym wątku i na temat Bielunia wspaniałego.

Poprawiono opis wątku - K.P.
Uwaga! Użytkownik Pastelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2977 / 639 / 0
Chciałem się czegoś o tym dowiedzieć ale wygląda na to, że te 30 nasion było dla autora zgubne. Ktoś ma jakiekolwiek informacje o bieluniu wspaniałym?
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.