Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3007 / 7 / 0
Kanjpa benzy jest, dxm jest to niech i alko będzie.
Zawsze jest się gdzie wypisać na temat ogólny związany ze światem alkoholi.
Ostatnio piłem Vodka.pl niby dobra ale na drugi dzień kac buba ale piwo i whisky pomogło :cheesy:

zmieniłem z alkocholowa, na alkoholowa.../fajka

zmieniłem z Kanjpa, na Knajpa.../surv
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Ja pijam wszystko co ma etanol i co jest spożywcze :D Ostatnio najgorsze gówno jakie wypiłem to 1,5 litra "wina" z którego miałem zrobić bimber ale mi się nie chciało destylować. Zostało tego jeszcze ponad 5 litrów trzeba będzie to opierdzielić :P
  • 3490 / 55 / 0
Będziecie tu krzyczeć, ruchać brzydkie panny, wyzywać się i bić?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 3007 / 7 / 0
Bez bicia, brzydkich pannic i wyzywania się
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Wpisując nazwe tematu byłeś najebany czy poprostu masz problemy z pisownią?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3007 / 7 / 0
Po prostu, podkreślam PO PROSTU zawszę się jebnę i pisze przez ch alkohol tak samo jak psychoaktywne zawsze walnę przez samo h
I pamiętaj PO PROSTU
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2011 przez zombisztajn, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3490 / 55 / 0
Kanjpa.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2129 / 29 / 0
Twój awatar mówi wszystko za Ciebie "dojebałeś zombisztajn" ;-)
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 1519 / 20 / 0
To co, spotykamy sie tu w piatek i pijemy przez monitor?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3007 / 7 / 0
Ktoś musi Kuba %-D
Edward można nawet i tak. Ciutek wyobraźni
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.