Faktycznie po raz wtóry słyszę o swoistym uzależnieniu od ksylometazolinu, przy czym wiążącym się nawet z objawami odstawiennymi.[1]
Odpowiednio sformułowana fraza w jednej z wyszukiwarek winna rozwiać wątpliwości, howgh!
Wesołych Świąt!
[1] - http://www.grupy.otopr.pl/uzaleznienie- ... 56727.html
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Jestem do tego trochę alergikiem zawsze miałem przytkany nos katar to bardzo niemiłe uczucie, jak wezmę Xylometazolin to problem znika coś zajebistego. Po odstawieniu nos mi się całkowicie zatyka i puchnie w środku nie da się oddychać i przez to nie umiem spać!!!
Żeby przeciwdziałać zatykaniu się nosa to łykałem amfetaminę*HCl w kapsułkach pomaga ale niestety na krótko nie mogę chodzić ciągle nafukany. Nawet jak żuję plastry z fentanylem to najważniejszy jest Xylometazolin.
Ktoś morze zna jakiś dobry sposób na uwolnienie się od tego gówna?
Procentee pisze:Myślałem, że ten temat założył ktoś dla beki. Myliłem się.
Pamietam ze na katar i zapchany nos zawsze pomagala mi masc o nazwie Aromatic Balm Cat Brand. Moze ktos to kojarzy, naprawde male okragle pudelko, masc zolta o dosc zwartej konsystencji i bardzo ladnym, intensywnym zapachu miety i dodatkow. Smaruje sie tym pod nosem i to wszystko, po paru minutach katar przechodzi. Nie wiem czy to jeszcze produkuja, ale chyba tak, mozna sie rozejrzec po aptekach, ewentualnie po domowych apteczkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.