ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
Witam wszystkich uzależnionych od muzyki tego zespołu. Trzynastego padolista tego roka Karboni słynni w całej galaktyce będą robili rzeź uszu w Krakowie. W podzieniałek będą informacje dotyczące cen biletów, z tego udało mi się ustalić metodą usta usta klawiatura e-mail, dla grup istnieje zniżka, jeśli więc takowoż się zbierzemy w kupę, będzie można zamówić taniej. Osoby chcące dostać się pekapem do Kraka, polecam zabierać się czwórkami i kupować bilety rodzinne - wygląda to tak, że jadą 4 osoby a płacą jakby dwie za bilet - 1 osoba płaci normalnie pozostałe 3 osoby 33% ceny.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 23 / / 0
http://www.lastfm.pl/event/1698424+Carb ... +Lifeforms :)
strona fabryki w przebudowie, zero info na temat biletów-.-
  • 343 / 3 / 0
pilleater pisze:
W podzieniałek będą informacje dotyczące cen biletów
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 86 / / 0
Pozostaje tylko liczyć, że zagrają coś z Hydroponic Garden, a odpuszczą sobie najnowszą płytę. Ale pewnie będzie na odwrót.
Ostatnio zmieniony 16 października 2010 przez Pilgrim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3127 / 27 / 0
Będzie na odwrót. Na Ozorze z Hydroponic Garden zagrali może 2 kawałki, reszta z WoS i Interlopera, swoją drogą dla mnie Hydroponic Garden jest najslabszym albumem CBL, więc narzekać nie będę :)
High, how are you?
  • 883 / 10 / 0
Jak cena będzie przystępna to ja się piszę. :)
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 915 / 4 / 0
Też bym sobie pojechał...
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 256 / 5 / 0
w krk siedze cały czas, a 13 mnie akurat nie będzie... :emo:
  • 23 / / 0
Pilgrim pisze:
Pozostaje tylko liczyć, że zagrają coś z Hydroponic Garden, a odpuszczą sobie najnowszą płytę. Ale pewnie będzie na odwrót.
Ja lubię Interloper i WoS... Chyba najmniej przypadła mi do gustu ich pierwsza płyta.
Ktoś jechałby z Wrocławia?
  • 5299 / 106 / 0
Z Wrocławia, znając życie, pewnie nikt ;) ;) ;)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.