Kilka lat temu mialem okazje (przez dlugi okres czasu) imprezowac z MDMA - wedlug mnie lata 2004-2006 pod tym wzgledem byly bardzo dobre. Niestety jak kazdy wie MDMA zniknelo z rynku.
Szukam czegos pochodnego, bardzo zblizonego z duza dawka euforyczna, ale zarazem nie ryjacego mozgu jak te gowniane dopalacze.
Wobec tego chcialbym zapytac co polecacie:
- mefedron
- metylon
a moze cos innego? tylko bez party mix'ow :)
Ah i jak wyglada dostepnosc - z tego co widze sa problemy w kraju z dostepem do mefy.
Dzieki,
Pozdrawiam
Mefedron od 25 sierpnia jest nielegalny w Polsce stąd trudność w dostępie.
GG Allin pisze:prędzej Metylon, po nim przynajmniej chce się potańczyć, poruszać. Na mefie nie bardzo.
silek65 pisze:Ale jednak Mefa jest bardziej zblizona do MDMA ze wzgledu na stan euforyczny tak?GG Allin pisze:prędzej Metylon, po nim przynajmniej chce się potańczyć, poruszać. Na mefie nie bardzo.
I co z miłościa do swiata.. byl ten efekt?
mefedron jest nie do pobicia ;) jednak z racji, że staje się nielegalny będzie pewnie wątpliwa jakość, dlatego ja odpuszczam. Szkoda, bo substancja miała kosmiczną moc :wall:
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.