Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 1169 / 17 / 0
Zakładam ten wątek aby poczytać sobie nasze indywidualne przygody z panami/paniami w mundurkach.

Więc piszcie wszystko co na ten temat związane :)
  • 3 / / 0
1g z żarówy , a potem trzepanka przez kryminalnych xD nic przyjemnego...
  • 1067 / 206 / 0
Jest już taki temat. :retarded:
I don't do drugs. I am drugs.
  • 43 / / 0
  • 883 / 10 / 0
Jestem ostro zajebany alkiem, odlewujemy się niedaleko ulicy. Wiejska, mandacik. W portfelu miałem skitrane dropsy. :DD Ach stare czasy.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 1047 / 23 / 0
ustawilam sie z dilerem w nowym dla mnie miejscu, byl mega tlok, bo byl flomarkt. Nie mialam przy sobie telefonu, ale stal bus, podbijam i pytam, czy moge zadzwonic do taty bo sie zgubilismy. Oczywiscie mili panowie i panie policjanci uzyczyli mi telefonu, danke! danke! bite, bite. Idz dziecko do rodziny bo Cie porwa jeszcze.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1047 / 23 / 0
ustawilam sie z dilerem w nowym dla mnie miejscu, byl mega tlok, bo byl flomarkt. Nie mialam przy sobie telefonu, ale stal bus, podbijam i pytam, czy moge zadzwonic do taty bo sie zgubilismy. Oczywiscie mili panowie i panie policjanci uzyczyli mi telefonu, danke! danke! bite, bite. Idz dziecko do rodziny bo Cie porwa jeszcze.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 705 / 1 / 0
Elwis pisze:
Jestem ostro zajebany alkiem, odlewujemy się niedaleko ulicy. Wiejska, mandacik. W portfelu miałem skitrane dropsy. :DD Ach stare czasy.
No i? Z tego co się orientuję Straż Miejska nie ma prawa do przeszukania, coś tam się miało zmienić ale wątpię żeby weszło.

Tak samo jak mi i dwóm kolesiom chcieli wjebać mandat za to, że piliśmy (a nie piliśmy), bo oni mają na to świadka :D
  • 2879 / 101 / 0
Od tego roku już chyba mogą.
  • 883 / 10 / 0
Wtedy jeszcze nie mogli, ale tak czy inaczej beka. :D
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.