ODPOWIEDZ
  • 989 / 35 / 0
To co mnie najbardziej zaciekawiło w tej substancji to to, że jest 30-60 x silniejsza od morfiny przy doustnym przyjęciu substancji i 200-300x silniejsza od morfiny przy podaniu i.v. I nie powoduje wzrostu tolerancji. W działaniu jest porównywana do hydrokodonu/oksykodonu.
Najtaniej udało mi się znaleźć 1mg/25$. 1mg to około 5-10 strzałów, a więc cena nie jest taka zła, 7-15zł za fazę.
Jak będę miał gotówkę to w najbliższym czasie przetestuję. Podobno kop jest zajebisty.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2010 przez Warszawski Cpun, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 131 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bananax »
Ehh, no właśnie ta cena... Pewno fentanyl dostaniesz, lub coś podobnego jeśli będziesz miał szczęście (czyli 'zaufane' źródło) :-D
Ale poza tym całkiem ciekawie się prezentuje.
[b]The Don Dada[/b]
  • 3186 / 372 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Będziesz forumowym testerem syntetycznych opio :cheesy:
Fucha dobra, niezłe perspektywy i ogólny rispekt. Na bluelightcie był kolo co zamówi paredziesiąt gram carfentanylu z Chin (dawka skuteczna 1/100 000 grama). Słuch po nim zaginął. Nie sądzę żeby przeżył.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2010 przez Blu, łącznie zmieniany 1 raz.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
ja sie też do testów zgłaszam
carefentanyl- marzenie ehehe
ostatnio testowałem niezłego desingera z gr.poch fenta. mniam mniam. przeżyłem ku chwale nauki
Ostatnio zmieniony 08 marca 2010 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dagona »
oxan pisze:
desingera z gr.poch fenta.
Jakas pelna nazwa mozna prosic?
Uwaga! Użytkownik Dagona nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
1-fenetylo-4-(N-butyryloanilino)piperydyna,
czyli N-(1-fenetylo-4-piperydylo)
butyrylanilid
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 24 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ćwiara »
mam pytanie odnośnie tej dermorfiny
legal czy nielegal w pl?

@Warszawski Cpun
widzę że szykuje się na poważne zakupy - a może wcześniej bys mi tak oddał te 2 stówki które mi wisisz? ;]
Ostatnio zmieniony 11 marca 2010 przez ćwiara, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ćwiara nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
Nie wiem czy jest legalna w Polsce ale do Polski wysyłają.

@Ćwiara, nie szykuje się na poważne zakupy. Napisałem, że jak będę miał hajs.
A będę go miał zapewne dopiero jakoś w kwietniu.
Nie bój się, kiedyś Ci oddam :)
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
xxxzzzxxx vel WC %-D wyślij mi na maila adres tego internetowego "sklepu" i opisz jeśli możesz procedure zamówień itp. ;]
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 1384 / 13 / 0
bardzo ciekawe-też chetnie bym puknął takiego nierozpowszechnionego opiata.
wątek bede sledził
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.