Ja swojemu czasem chuchne dymem ;) ale raz, góra dwa i potem obserwuję różne dziwne zachowania.
Aa i brat ma 2 koty, czasem też jak się zajebią oparami to robią różne dziwne rzeczy, ponoć wiele ich tak nauczył, a na zajebce lubią aportować zwinięty papierek, który często jest wrzucany na różne wysokie meble.
Narkotykowiec pisze: Znajomy kiedyś dał swojemu kundlowi 30akodinów, pies wybiegł z podwórka (furtka była uchylona) czego nigdy nie robił, i nie wracał parę dni..
Ewentualne buchy z psami są imo jeszcze do przyjecia, niech czworonóg ma coś z życia, ale faszerowanie pupili pigułami czy akodinami zalatuje troche patologią.
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze:Ciężko mi uwierzyć że jakikolwiek pies to przeżył, a tym bardziej, że mógł się po tym ruszać.Narkotykowiec pisze: Znajomy kiedyś dał swojemu kundlowi 30akodinów, pies wybiegł z podwórka (furtka była uchylona) czego nigdy nie robił, i nie wracał parę dni..
Ewentualne buchy z psami są imo jeszcze do przyjecia, niech czworonóg ma coś z życia, ale faszerowanie pupili pigułami czy akodinami zalatuje troche patologią.
A co do acodinu to za cholere w to nie uwierze
Procentee pisze: Chciałbym widzieć tego pieska, jak ze smakiem wpierdala Acodin. Ciekawe czy stawiał opór ?
Mialem chomika-zdechła
Miałem 2 papugi- też zdechły.
Nie zdołałem się z nimi podzielić żadnymi narkotykami
Ale co jak co to chętnie bym się z papugą podzielił marihuaną- i bez tego potrafią się dziwnie zachowywać :-D
a jak typ zmusil psa zeby zjadl 30 gorzkich jak kurwamacica tabletek, to nie rozumiem
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.