Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pomoże to również osobą zastanawiającym się nad tym jaką substancje zakupić gdy będą musieli wybrać z pośród kilku...
Ponieważ większość zapewne uzna Meskaline jako najlepszą to można opisywać dwie lub trzy w kolejności ode najlepszej.
Mi na chwile obecną najbardziej podobała się 2C-E, ale dlatego, że tylko takiej próbowałem ;-)
[pozwoliłem sobie wprowadzić poprawkę o której mówi pokolenie]
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Dlatego ważke także umieściłem
Tak, że w ankiecie moim zdaniem może być ;-) , w sumie na marginesie tylko, nie w intencji poprawki, przyuważyłem.
Natomiast na drugą poprawkę, postulowaną przeze mnie, zagłosowałem. 2-CP to naprawdę dobra rzecz. Meskalina to legenda, wiadomo, ale poza kaktusowymi wywarami chyba mało kto próbował.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Po dzisiejszym robię przerwę
ciekawe co na to waszka g
2c-e
DOC
2c-p i DOM moga bycc jedyna godna konkurencja
swego czasu jadem codziennie 2c-t-7 i to calkiem fajna sprawa na zajecia na polibudzie ;)
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: swego czasu jadem codziennie 2c-t-7 i to calkiem fajna sprawa na zajecia na polibudzie ;)
2c-e na chwilę obecną najwyżej. Dawniej było DOI, ale przejadło się, choć sentyment pozostał.
za to DOC-a nie chciałbym nawet za darmo.
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.