Kurwa coś mi kurwa dziś jest ale nie wiem co. Przy każdym ruchu napierdala mnie prąd, tam gdzie się ruszam.
Jak ide, to mnie typowo od środka jakimś prądem napierdala, i mnie wygina wogóle.
Znacie jakieś sposoby na zaradzenie temu? xD
Dodam, że jest prawie miesiąc, jak cały czas jebie. I akurat mam jeszcze połóweczke i już dziś miałem kończyć na jakiś czas, bo mnie to gówno nie kopie coś juz. A tu jakiś prąd mnie napierdala jak na złość. ech...
Jesli tak, a wachasz dosyc dlugo to sie nie dziw, z czasem to ustapi samo.
Nie nie chodzi tu o ciary.
To takie... Jakby coś w środku z nerwami w środku się coś działo.
O właśnie. Jakby coś mnie w nerwy napierdalało. Skończyłem co miałem i do dzisiaj miałem przerwe:)
A jak mi się apetyt poprawił;p
Brałem od zajebania jakiś rzeczy bez recepty związanych z odpowiednim funkcjonowaniem UN, bo mnie ta akcja ostatnia troche przestraszyła.
Nie jest to wina towaru, bo mam inną partie...?
Trantigne pisze: Chodzi Ci o to, ze masz czasem wrazenie takich zajebistych ciar przechodzacych cale cialo jak ma to miejsce po dobrym spidzie ?
Medyk ze mnie żaden, ale może Twój organizm, przez układ nerwowy, mówi Ci "idź pan w chuj z tym ścierwem"?
Trochę tak jak sąsiad napierdalający w kaloryfer, żeby ściszyć muzyke :-)
Mało zbadane zjawisko, związane najprawdopodobniej z noradrenaliną, nic na to nie poradzisz poza ograniczeniem używek, powinno przejść samo.
W przypadku odstawiania wenlafaksyny i wystąpienia brainzaps-ów w moim przypadku pomagały małe dawki (do 120mg) pseudoefedryny.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.