Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
W moim wypadku wzrok (to jak raczej u każdego) wyostrza... Wystarczy sprawdzić reakcję na światło
Słuch trochę jakby stłumiony, ale dźwięki dochodzące z daleka bo te bliższe już dobrej jakości, a o słuchawkach nawet nie piszę ;]
Smak jest jednym słowem: Lipny... Żadnej rewelacji, czyli osłabia.
Węch mi wyostrza, potrafię w domu wyniuchać dosłownie wszystko, a przechodząc koło Kobiety swej nieraz czułem zapach jej pipki... Myje sie nie jest brudaską, żeby jej jebało z kroku
No i dotyk...
Nie wiem czy wyostrza czy osłabia. Po prostu Zmienia te uczucie. Jest wtedy jakieś takie dziwne jakbyście dotykali czegoś nie z tego świata.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
dotyk tez mocno sie oslabia, uczucie jakby mialo sie zdretwiale konczyny, za to sluch moze nie tyle wyostrzony, co wyczulony na inne 'czestotliwosci' (heheh). no i zawsze ciezko bylo mi okreslic, skad dobiegal dany dzwiek, bo zawsze slyszalam go jakby z tylu wlasnej glowy, w glowie, ciekawe to bylo
Qlimax 89 pisze: W moim wypadku wzrok (to jak raczej u każdego) wyostrza... Wystarczy sprawdzić reakcję na światło
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Kazik pisze:To efekt rozszerzonych źrenic, nie żadnego wyostrzenia.Qlimax 89 pisze: W moim wypadku wzrok (to jak raczej u każdego) wyostrza... Wystarczy sprawdzić reakcję na światło
No ale fakt, że to nie jest żadne wyostrzenie... Bardziej 'uwrażliwienie' wzroku.
Źle sie wyraziłem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.