2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
teraz schudłem 15 kilo, to i się a wyglądem posypało trochę. ale każdy myśli, że przez chorobę. nikt z "niewtajemniczonych" nie wie że przez długoletni nałóg. teraz się leczę. oj odcierpiałem swoje. na wyglądzie sie odbiło. bardzo słaby jestem. ale jakby mnie ktoś zobaczył nigdy nie powiedziałby, że to przez 3,5 roku ciągu na fnt, a tak w ogóle przez 15 lat wielkiej "zażyłości" z opioidami
jestem zawsze pogodnym, uśmiechniętym człowiekiem. nikt nie ma pojęcia , co we mnie siedzi. a jest to moja osobista tragedia. ale wierz mi, że jakbyśmy się kiedykolwiek spotkali, nigdy byś nie poznał we mnie wieloletniego opiatowca. musiałbyś chyba nieźle popatrzeć na źrenice i pozasłaniać mi je parę razy. wtedy może by coś było nie tak w wyglądzie moich oczu ;-)
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
a osobiscie to helupa zawsze poznam. sa takie wspolne gesty. a szczegolnie tych ktorzy rzucili z powaznym zamiarem trzymania sie z dala od tego. np mnie na widok strzykawy skreca, robie sie blady, widac ze cisnienie mi mocno skacze, oddech gleboki i szybki, troche nogi i rece sie trzesa... tak zawsze mam jak na centralny wpadne albo nawet ostatnio w metrze, bo ktos musial 2 centowke zuzyta rzucic na krzesla...
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.