ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
9 Czerwca, Warszawa Torwar - Koncert SlipKnot , Trivium i DevilDriver - Bilety 125zł, start o 18 !
Jedzie ktoś z forumowiczów ?

Sam SlipKnot jest mi dośc neutralny, ale Trivium.. \m/ !
  • 142 / / 0
Jakaś rocznica LGBT, czy co?
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 10 / / 0
Dekadentyzm pisze:
Jakaś rocznica LGBT, czy co?
To organizatorze nic o tym nie wiesz ?
To przez techno te zaniki pamięci, gwarantuje.. ^^
  • 142 / / 0
Ja niczego nie organizuje poza własnym wolnym czasem. A jeżeli poprzez "techno" masz na myśli muzykę, to mylisz się srogo, co do mojego gustu.
Tak bardziej na temat: Slipknota nie słucham od paru lat, strasznie się spedalili, nowy album ma jeden dobry numer, toż to jakiś śmiech na sali. Trivium... tak jak pewnie wcześniej zauważyłeś, pedalstwa nie lubię. DevilDriver nie znam. Do tego Warszawa - podejrzewam, że latem wiele ciekawszych rzeczy się tam odbędzie a i tak na nie nie pojadę :x
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 1217 / 21 / 0
Dla samego DevilDrivera warto jechac, za reszta raczej nie przepadam. Event brzmi ciekawie, zobacze czy wypali (czy bede mial czas i checi;])...
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Gdyby nie cena i to, że mój kumpel nie bedzie miał wolnego, na slipa knota bym pojechał do wwa rowerem chociaż to nie mój klimat śródziemnomorski...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gravs »
na taki emo-syf nie pojechałbym nawet gdyby mi te 125 zł zapłacili.
Who are these people, these faces?
Where do they come from?
  • 10 / / 0
Byszczaku, jeśli Trivium i DevilDriver to dla Ciebie emo, pozdrawiam ^^
Co do Slipa, nie wiem, może i pozerzy, ale dobrze grają - Vermilion, before I forget...
  • 39 / / 0
Ja raczej pojadę i to tylko ze względu na Slipknota. Do tego setlista jest ułożona tak, że w większości będą grać stare kawałki ;) Nie mam nic do nowej płyty, ale zdecydowanie jest bardziej lekka od poprzednich :)
"Co nas nie zabije to nas wzmocni..."
  • 10 / / 0
[quote="Kamil00"]
Ja raczej pojadę i to tylko ze względu na Slipknota. Do tego setlista jest ułożona tak, że w większości będą grać stare kawałki ;) Nie mam nic do nowej płyty, ale zdecydowanie jest bardziej lekka od poprzednich ]

Ja znam dużo lepszych zespołów niż Slip, ale takiego pogo nie odmówie ;D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.