Próbować mówić, że to kto inny pisał z tego numeru?
Jeżeli pisze w złym miejscu to przepraszam.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
pan_z_problemem pisze: I jest lekcja na przyszłość. Hasełko i systematyczne czyszczenie archiwum co jakiś czas w przypadku przypałowych treści.
Arch gg może być dowodem... A dysk, kurwa, obojętnie co za system operacyjny ma, zastrzega się hasłem. Hasło idzie złamać, ale nie każdy pies to potrafi, trzeba mieć nieco pojęcie nt takich rzeczy
Piszcie kiedykolwiek
WildMonkey pisze: Pill co do hasła to wydaje mi się, że właściciel gg byłby zmuszony do współpracy z organami ścigania i hasło wydał. Wszystko zależy od powagi sytuacji ofkors, raczej nikt się nie pokusi o takie cyrki w przypadku kilku g mj,
adhesive pisze:WildMonkey pisze: Pill co do hasła to wydaje mi się, że właściciel gg byłby zmuszony do współpracy z organami ścigania i hasło wydał. Wszystko zależy od powagi sytuacji ofkors, raczej nikt się nie pokusi o takie cyrki w przypadku kilku g mj,
mam nadzieję, że doszli do podobnych wniosków
Piszcie kiedykolwiek
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.