http://www.mariuana.co.uk/product_info. ... anguage=en
http://allegro.pl/item524655878_fajka_l ... tyton.html
Jeśli tak, to proszę o małe sprawozdanie i ocenę tegoż wynalazku. Bardzo mnie kusi, ale cena 50 złociszczy za lufkę, choćby i magiczną to duuużo (tyle kosztuje dobre bongo).
jakoś ciężko mi to było rozpalić, a może właśnie że to niby bezdymna to dymu nie czułem i wydawało mi się ze się nie pali....
zdecydowanie wole gibony :D
nie wiem nawet czy nie byloby to w granicy 20-30. przy najblizszej okazji obczaje i jak nie zapomne to napewno powiem nieco.
wiem napewno ze wole raczej tradycyjne szkieło :-D
nie kupilem sobie takiej, bo wydawalo mi sie, ze problematyczne bedize czyszczenie tej spirali chlodzacej [jest zimna, chlodzi, wiec osadza sie na niej kat smoła].
chociaz wynalazek fajny, to fakt;]
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Pan Prezes pisze: to jest coś w rodzaju mini waporyzatora (czy jak sie to pisze) bo i tu i tu prawie nie ma dymu...
troche logiki kurwa ludzie...
Z tego co widziałem to działa to na tej samej zasadzie, na której działałaby wąska lufka o długości 2 metrów naprzykład.
Droga którą pokonuje dym jest bardzo długa więc ma się na czym ochładzać dym i osadzać smoła i substancje czeszące.
Mr.LaTacha pisze: że co?
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
'and three hole flame entry for increased burning capability'
jednak chyba jest kontakt z ogniem :)
co za idiotyzm, przecież nie ma dymu bez ognia, ani ognia bez dymu :P
z vaporizer'em to nie ma nic wspólnego.
Ale jak jest odwrotnie to na ch** to komu?
Kurwa dalej nie kumam; to ona ma byc bezdymna czy chlodzaca??
Jean Cocteau
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.