Co należy mówić na "skąd masz"? Ja bym się skłaniał ku "kupiłem od typa na rogu na dworcu, którego nie znam, ale mogę wam opisać jak wygląda i gdzie to było", ale czy to jest do łyknięcia i czy nie skończy się użyciem przemocy?
O wypowiedzi proszę tylko osoby w temacie, kozaczków, którzy nie byli nigdy na 24 i ufają że policja nigdy wpierdol nie spuszcza i polecają z uśmiechem wciskać kit - nie pytam.
Ok, to może: "stałem sobie przed szkołą a tu podszedł jakiś mężczyzna w podeszłym wieku i mnie poczęstował, mówiąc że to cukierasy".
/nie wierzą.../
TAK KURWA JEŻDŻĘ NA STADION PO GRAMA JARANIA I SKARPETKI. <i teraz oczekujesz na plaskacza> :-D
Sprawdzone
Oczywiście nie ma to sensu gdy policja ma Twój dowód.
Ja bym chyba zaczął wkręcać coś w stylu "kupiłem od jakiegoś gościa który mnie zaczepił pod szkołą / na dworcu".
Po dzisiejszym robię przerwę
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe