1. Magik popełnił samobójstwo, bo palił zioło
2. Psychoza jest aspektem ćpania. ludzie skaczą przez okno, strzelają sobie w głowę, robią takie rzeczy jakich nikt
by się mnie spodziewał
3. w szczególności ludzie którzy jarają, oni maja takiego matrixa, im się cały czas wydaje, że wszystko jest w porządku
4. dragi zmieniają życie wszystkim, którzy zaczynają ćpać
5. Można się "zawiesić" na 8 lat po zjedzeniu n-grzybów
6. jeśli ćpasz i się zawiesisz, może się to skończyć "zakazem wykonywania jakiejkolwiek pracy"
7. są wypadki spożywania Bielunia, które zakończyły się "powrotem" do poziomu rozwoju 2-letniego dziecka
8. palenie marihuany może powodować paniczne napady lęku (n.p. przed ludźmi)
9. długotrwałe palenie marihuany spowodowało "wredną padaczkę"
10. istnieje prawdopodobieństwo przekwitnięcia przez młode dziewczęta raz w tygodniu palące marihuanę i od czasu do czasu wciągające "kreskę"
11. Te same zachowania spowodowały "defekt mózgu" polegający na tym, że mózg nie rejestruje nowych informacji
12. Istnieją przypadki potwierdzające,że palenie marihuany powoduje "defekt na poziomie DNA" (czt. powoduje uszkodzenia DNA i dzieci używających ją rodziców rodzą się bez kończyn górnych)
...i wiele wiele innych
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
1. Magik popełnił samobójstwo nie przez zioło, nie mam pojęcia przez co, w każdym razie nie znam kogoś kto popełniłby samobója pod wpływem thc, albo po zejściu.
2/3. a dlaczego niby nie? ?
4. Prawda
5. i chuj!
6. jak się zawiesisz( tj wypłuczesz móżg) to lipa. ciezko pewnie znaleźć robote
7. nie iwem... mój kuzyn przedawkował to gówno, biegal bez butów po wiosce, ale zachowuje się normalnie.
8. na swoim przykładzie tego nie zaobserwowałem
9. ganja jest antypadaczkowa, czytałem w necie że może być to lek na padaczke, bodek pierdoli bzdury...
10.
11. "Ganja zostawia ślady jak sanek płoza, ma pamięć zawodna jak prognoza, to skleroza" :-)
12. Pierdolenie... to w polsce kraju alkoholików rodziłoby się mnóstwo zdefektowanych osób.
tak więc bodek mieszając fikcje z prawdą miesza we łbach głupim ludziom... podawanie nieprawdy to kurestwo.!
tyntyryntyn pisze: Proponuje w tym temacie zamieścić dosłowne cytaty z wypowiedzi tego człowieka i je rzetelnie skomentować.
2. Psychoza jest aspektem ćpania. ludzie skaczą przez okno, strzelają sobie w głowę, robią takie rzeczy jakich nikt
by się mnie spodziewał
3. w szczególności ludzie którzy jarają, oni maja takiego matrixa, im się cały czas wydaje, że wszystko jest w porządku
6. jeśli ćpasz i się zawiesisz, może się to skończyć "zakazem wykonywania jakiejkolwiek pracy"
7. są wypadki spożywania Bielunia, które zakończyły się "powrotem" do poziomu rozwoju 2-letniego dziecka
10. istnieje prawdopodobieństwo przekwitnięcia przez młode dziewczęta raz w tygodniu palące marihuanę i od czasu do czasu wciągające "kreskę"
11. Te same zachowania spowodowały "defekt mózgu" polegający na tym, że mózg nie rejestruje nowych informacji
12. Istnieją przypadki potwierdzające,że palenie marihuany powoduje "defekt na poziomie DNA" (czt. powoduje uszkodzenia DNA i dzieci używających ją rodziców rodzą się bez kończyn górnych)
...i wiele wiele innych
2. między innymi
3. no bo po ziółku wszystko jest w porządku
4. większości, choć nie znam przypadku który by to obalił
5. nie wiem nigdy mi się nie zdarzyło
6. j/w
7. możliwe
8. może
9. nie wiem
10. możliwe
11. o.O
12. możliwe
Od jutra rzucam.
1. Magik popełnił samobójstwo, bo był imbecylem. Tylko totalni idioci odbieraja sobie życie. To nie jest kwestia uczuć ale logiki.
2. ludzie skaczą przez okno, strzelają sobie w głowę, robią takie rzeczy jakich nikt
by się mnie spodziewał i bez dragów. Ćpuny nie wszczynają wojen, tylko trzeźwi politycy.
3. w szczególności ludzie którzy jarają, oni maja takiego matrixa, im się cały czas wydaje, że wszystko jest w porządku. Brak logiki lub nie zrozumienie tematu. Skoro CI sie wydaje, że wszystko jest w porządku to wszystko jest w porządku - zastanów sis na tym :)
4. dragi zmieniają życie wszystkim, którzy zaczynają ćpać. Oczywista oczywistość.
5. Można się "zawiesić" na 8 lat po zjedzeniu n-grzybów. Z matmy pamiętam ze jak sie wzory podaje to dokładne - przepis na 8 lat w zawiasach ale ilość grzybów niewiadoma - ile jest prób na dobranie odpowiedniej ilosci ? Pytanie dodatkowe - czy to muszą byc jakieś specjalne grzybki?
6. jeśli ćpasz i się zawiesisz, może się to skończyć "zakazem wykonywania jakiejkolwiek pracy" Jakakolwiek praca to dowolna czynność, zakaz wykonywania to mocne działo, tylko może lepiej najpierw reset wcisnać?
7. są wypadki spożywania Bielunia, które zakończyły się "powrotem" do poziomu rozwoju 2-letniego dziecka. Kurwa, kochanie zmniejszyłem nasze dzieciaki ekstraktem z bielunia
8. palenie marihuany może powodować paniczne napady lęku (n.p. przed ludźmi) Nie palenie marihuany może powodować paniczne napady lęku...
9. długotrwałe palenie marihuany spowodowało "wredną padaczkę" Cholera, od 9 lat niemal dzień w dzień palę i tarzam sie na podłodze tylko ze śmiechu... bo MJ daje przeciwne rezultaty.
10. istnieje prawdopodobieństwo przekwitnięcia przez młode dziewczęta raz w tygodniu palące marihuanę i od czasu do czasu wciągające "kreskę". Ten lekarz-naukowiec, który robił testy i badania nad udowodnieniem powyższej tezy już siedzi, tak? Dożywocie?
11. Te same zachowania spowodowały "defekt mózgu" polegający na tym, że mózg nie rejestruje nowych informacji O kurwa - śmierć mózgu to defekt !
Ciekawe czemu bez górnych? Ale w tym Czarnobylu trawy jarali...
eh... Bodek, nie każda plotka to argument
tyntyryntyn pisze: Proponuje w tym temacie zamieścić dosłowne cytaty z wypowiedzi tego człowieka i je rzetelnie skomentować.
by się mnie spodziewał
...i wiele wiele innych
Ad. 2 - Możliwe jako jeden ze skutków ubocznych, ale wyolbrzymione.
Ad. 3 - Możliwe, ale mocno wyolbrzymione.
Ad. 4 - Możliwe.
Ad. 5 - Możliwe, mało prawdopodobne.
Ad. 6 - Wyolbrzymione.
Ad. 7 - Możliwe, aczkolwiek ekstremalnie mało prawdopodobne.
Ad. 8 - Jak najbardziej możliwe.
Ad. 9 - Co to k... jest "wredna padaczka?" Bełkot.
Ad. 10 - Ekstremalnie mało prawdopodobne.
Ad. 11 - Co to za bełkot? "Nowych informacji" ;]
Ad. 12 - Przypadki istnieją, aczkolwiek wcale nie są "potwierdzające".
Konkluzja: Brednie, co prawda w części na podstawie faktów, ale fałszywie wyolbrzymione i naciągnięte.
Ale nie piszę tego by zrobić Ci przykrość i zaszpanować łaciną. Piszę to bo mam taką ochotę i nie ma to dla mnie większego znaczenia ;]
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/bd6f9972-4e0e-49c2-ab54-a5006c504f6e/40latek.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250704%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250704T020202Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=8bd801056c28772cceeecbd9a739a25fb74b8efaffd09478d38d3b54db80ca02)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/obraz_2025-06-21_152357458.png)
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy
Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/narkotyki-cbsp-30062025-768x376.jpg)
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/177-284139.jpg)
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów
Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.