Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 72 / / 0
Dostałem dzisiaj wezwanie do sądu w sprawie jednego z miejscowych dilerów. Dziwi mnie to dlaczego od razu do sądu a nie na komendę i po pierwsze dlaczego ja?? Gdy nigdy nikt mnie o niego nie pytał ani nie byłem przesłuchiwany w jego sprawie. Kolega ten już od jakiegoś czasu siedzi na śledczym czy jakoś tak(nie znam się).
...bolą mnie plecy biorę tramal i poprawiam buchem...
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Joker »
Topozz pisze:
Dostałem dzisiaj wezwanie do sądu w sprawie jednego z miejscowych dilerów. Dziwi mnie to dlaczego od razu do sądu a nie na komendę i po pierwsze dlaczego ja?? Gdy nigdy nikt mnie o niego nie pytał ani nie byłem przesłuchiwany w jego sprawie. Kolega ten już od jakiegoś czasu siedzi na śledczym czy jakoś tak(nie znam się).
Widocznie w trakcie rozprawy padło Twoje nazwisko.
Ubi bene, ibi patria - to po łacinie, gdyby ktoś nie wiedział. Z "Rozmów tuskulańskich".
Ale nie piszę tego by zrobić Ci przykrość i zaszpanować łaciną. Piszę to bo mam taką ochotę i nie ma to dla mnie większego znaczenia ;]
  • 72 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Topozz »
Nie potrafię sobie w ogóle tego poukładać.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Miskov »
no cóż możliwe iż twój dil cię wyjebał i wpierdolił w gówno. życie.

powodzenia.
it's toasted.
  • 72 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Topozz »
W co mnie wjebał? W to że od niego kupowałem? Przecież to absurd, bo tym wjebywałby też siebie, a może że on odemnie? Wezwanie w charakterze świadka.
  • 62 / / 0
-Wymień klientów, to Cię wypuścimy.
-Podaj nazwisko klientow, zmienimy Ci wspolwieznia na impotenta.

Sa dilerzy i...Dilerzy. A mozliwosci tysiace.
  • 3523 / 51 / 0
@ Topozz jesteś wezwany prawdopodobnie jako świadek. Nie powiedz jednak niczego co może świadczyć przeciw tobie. Do niczego się nie przyznawaj.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: elmer »
u mnie na osiedlu była podobna sytuacja parę ładnych lat temu. do sądu wezwali "pół" osiedla, właśnie w charakterze świadków, głównie tych, których dil miał w telefonie. Nie przejmuj się, mów o nim, że to dobry człowiek jest, no chyba że zależy ci, żeby poszedł siedzieć.
Uwaga! Użytkownik elmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 522 / 4 / 0
Miskov pisze:
no cóż możliwe iż twój dil cię wyjebał i wpierdolił w gówno. życie.

powodzenia.
Nie słuchaj go jak by tak było dostał byś najpierw wezwanie do prokuratury i tam przedstawili by ci zarzuty posiadania bądź sprzedawania. Jesteś jako świadek.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.R »
Pierdol to i nawet tam nie idz %-D
"slysze obraz, widze dzwiek"
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.