Tytoń ma osobny dział → >LINK<
http://www.compra-segura.com/product_in ... f9f3c1d343
100$ to troche drogo za 1kg... jak by poszperać to wydaje mi się że można chwycić taniej. Szukałeś dużo tych liści czy wziąłeś pierwsze lepsze?
Suche liście mają w ogóle takie same właściwości jak świeże?
Suche liście mają w ogóle takie same właściwości jak świeże?
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
1. Mam zawsze rację
2. Jak nie mam racji - patrz punkt pierwszy
no chyba ze nie ;[
jak tam te liscie? ma ktos je juz ?
pomijajac fakt, ze jakies zwierze mogloby dopuscic sie zbrodni dekokainizacji lisci koki, to]
ryszard, masz racje :)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.