Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 21 / 2 / 0
mam tego troche w domowej apteczce a przed chwila przez przypadek zjadlem jedna kapsulke, ktora wypadla z opakowania i pekla a raczej przypadkiem wciagnalem do gardla i nosa ten proszek z jej wnetrza i jest pikantny ;]
hehe ale to na marginesie ;p zastanawiam sie czy wziecie kilku kapsulek bedzie mialo takie skutki jak aviomarin
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2007 przez geroeversio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jestem tym co chce spać a nie węszyć za szczęściem
dlatego nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem
takiego świata ja nie chce, więc go sobie ulepsze"

legalnie? - ale fajnie!
  • 168 / 2 / 0
tylko ze ten preparat: 1 kaps. zawiera 0,3 g sproszkowanego kłącza imbiru
wiec LOL
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Haha. I znów wykazałeś się głupotą %-D (Wcześniej były banany). Ogólnie to masz jakieś zapędy do Magicznego Ogrodu - banany, imbir. Ale tak poważnie to gałka muszkatołowa powinna Ci się spodobać.
Excellence.
  • 168 / 2 / 0
aha:) temat do kasacji chyba co nie :P
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2007 przez virtual_high, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
Not ju. Geroeversio czy jakoś tak.
Excellence.
  • 21 / 2 / 0
szamałem kiedys galke muszkatałowa ale bez efektow, ale jak troche poczytalem tutaj o zlych jazdach po tym i ciezkich zejsciach to dzieki ;]

legalnie? - ale fajnie!
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Przez życie trzeba iść odważnie ;]
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 2 / 0
Żyć odważnie albo nie żyć wcale, ale za gałkę dziękuje :) to po prostu rozwaga, tak samo jak nigdy nie wjebie sobie heroiny

legalnie? - ale fajnie!
  • 329 / 2 / 0
Nigdy nie mów nigdy, bo ''życie to największy skurwiel, który może Cię przeliczyć''. ;]
Excellence.
  • 168 / 2 / 0
[quote="geroeversio"]
Żyć odważnie albo nie żyć wcale, ale za gałkę dziękuje ]

no to zostaja ci banany. dawaj, sa zdrowe i na czasie
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.