Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / 1 / 0
Witam wszystkich :) Mam może troche dziwne i głupie pytanie -> z góry przepraszam jak już jest taki wątek,aczkolwiek po przeszukaniu nie zwróciłam uwagi,żeby taki był :D Tak jakoś ostatnio zaczełam się zastanawiac nad pewnym zagadnieniem...Jak długo amfetamina ma swoje właściwości ( w sensie te,dzięki którym sięgamy po to :P ).Może sprecyzuje swoje pytanie - po jakim załóżmy "przeleżeniu" w szafce fetka może klepać ? Zna może ktoś konkretną odpowiedź ? I drugie pytanie - czy w momencie jak straci swój niepowtarzalny zapach -> jak wywietrzeje,będzie klepać tak samo ?

Sorry za mało składną wypowiedź...
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
jeżeli trzymasz w suchym miejscu, najlepiej w worku strunowym (brak dostępu powietrza) powinna trzymać całkiem długo. Raz walnąłem zwietrzałą (dłuuugo leżała, z pół roku) i tez poklepała, ale troche słabiej...
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 22 / 1 / 0
Wydaje mis się, że powinna trzymać dugo. Długo tzn minimum kilka tygodni.
Chociaż ostatnio miałem taką sytuacje, że po jakiś 4 tygodniach leżenia naprawde dobra i mocno śmierdząca feta wywietrzała kompletnie i znacząco straciła na mocy. dodam tylko ze byla trzymana w zwyklym pakiecie.
taki maly off. Nie wiem czy to prawda (ale podejrzewam, ze tak) ale kiedyś słyszałem taką historie, że kolega mojego kolegi :-D po jakims dlugim czasie (kilka miesiecy?) znalazl bialko, które uprzednio schował zawiniete w kawałek kartki papieru. wpierdolil je gdzies zeby niky z domonikow go nie znalazl i zapomnial o tym. Feta ta lezala w niezbyt suchym miejscu. i po jakims tam czasie jak znalazl to ścierwo okazalo sie ze kartka papieru zostala przezarta. 8-(
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
z tego co ja wiem, to feta trzymana w wilgotnym miejscu, moze zmienic kolor...
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rodowity1908 »
1. kiedyś miałem taka sytuacje że byłem na działce jakos na jesieni uprzatnąć po lecie i zostawiłem sztuke ( zapomniałem o niej ) jak przyjechałem wiosną czyli po jakiś 6 miechach, znalazłem ta torbę białko było bardzo sypkie, jakby rozkruszona tableta nawet takie grudki bardzo suche porobiły, kolor biały, napewno nie waliło tak jak świerzy towar lecz zapach był wyczuwalny, choc doś ć słaby. Jeżeli chodzi o to czy działało to po zarzyciu ( wsypałem do caca coli ) było normalnie jak po fecie lecz czegoś brakowało ( nie jestem pewien, może jakis składnik, sie przeterminował ?? heh ale chemikiem nie jestem wiec nie wiem ). generalnie w domku przez cały tamten okres temp. była taka jak na dworzu czyli zapewnie minusowa przez wiekszy okres czasu. dodam że torba leżała poprostu rzucona na szafe.

2. brałem też proch co kumpel znalazł przypadkiem na chacie, kupiony jakies 2.5 miecha wczesniej i ładnie nas poklepało.
Uwaga! Użytkownik rodowity1908 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
feta po prostu się utlenia z czasem
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
W chłodnym lekko wilgotnym miejscu :-) Najlepiej lodówka ;-)
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Im bardziej śmierdzi tym bardziej jest zwietrzała. Zapach metyloaminy(gnijąca ryba) bierze się z rozkładu amfetaminy. Wniosek jest prosty.
feta po prostu się utlenia z czasem
Jesteś pewien? Jam ciągle myślał, że się jednak redukuje :)
Założe się, że to co wciągacie jest amfetaminą raz na sto przypadków. Reszta to spierdolone syntezy.

A Ty Kurwik cicho siedź bo Cię na pieniądzę wyjebie przy najbliższej okazji. :)
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2008 przez CTX, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Większe ilości z reguły trzymam w zamrażalniku, w woreczkach, wsadzone do słoiczka po tabletkach.
Wcześniej, jak mieszkałam z grzecznymi i poprawnymi ludźmi, to było niemożliwe, więc całą większą ilość trzymałam w jakimś kartonie, pod łóżkiem, i przez miesiąc "podjadałam" - i nie straciła na swojej mocy.
A co do właściwości żrących fety - to chyba jasne, że takowe są. Raz się zdziwiłam, jak wsadziłam dwa puste woreczki do jakiegoś pudełka i po niecałym miesiącu tam zajrzałam, a woreczki były rozerwane - feta przeżarła ich brzegi.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 282 / 1 / 0
gynoid pisze:
A co do właściwości żrących fety - to chyba jasne, że takowe są.
Ja to w ogóle słyszałem, że fetka jest biała!
Wybaczcie "odgrzewanie" czy tam "odgrzebywanie" "tak starego tematu".
Pozwoliłem sobie na off. Bless!
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...