Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 12 / / 0
kiedys na forum czytalem ze ktos bral cos, chyba gałke poprzez włozenie jej do kapsułek po innym leku. Robi ktos tak z dxm? bo ja nie umiem juz jesc tych tabsow, odrzuca mnie. jesli tak to po jakim leku byly te kapsulki i jak to cenowo wychodzi?
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
spróbuj tussidex - ja jeszcze nie jadłem,
ale faktycznie samo spojrzenie na acodin i odruch wymiotny ;/
  • 241 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: chomik_morski »
@ironia tak jadła dexa.

Tez chciałam skompinować skads kapsułki, ale nie do dxm, no i nie wiem skad:(
kodeina
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
No ja tak jadłam, zanim nie polubiłam tej goryczki :) Ja wsadzałam do kapsułek po euphyllin [ale one są chyba na receptę- takie leki dla astmatyków], avioplant albo takie witaminy, ale nie znam cen, bo ja ich nie kupowałam, tylko po prostu wszystko co się dało wyciągałam z apteczki domowej :D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Masz_a »
ArkejD pisze:
No raczej po co pierdolić sie z kruszeniem i wsypywaniem Acodinu do kapsli.
Chyba 100% lepiej jest kupić tussidex bo jest w kapslach.
Uwaga! Użytkownik Masz_a nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
ArkejD pisze:
spróbuj tussidex - ja jeszcze nie jadłem
Acodin jest 100x bardziej przyjemny w aplikacji od tussidexu. Tussidex ma postać dużych czerwonych ampułek, ciężko jest połknąć więcej niż 3/4 na raz. Zdecydowanie odradzam.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: C18H21NO3 »
no patrzylem w aptece internetowej. Sa wieksza ale jest ich 15 przy 450mg. cena podobna Trzeba bedzie sprobowac :D
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Masz_a pisze:
ArkejD pisze:
No raczej po co pierdolić sie z kruszeniem i wsypywaniem Acodinu do kapsli.
Chyba 100% lepiej jest kupić tussidex bo jest w kapslach.
Nic nie kruszyłam, wsadzałam całe.
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 163 / 0
Nieprzeczytany post autor: wonszgrzybojad »
pianie co to kurwa za problem lykac acodin co? nic prostszego a to ze czasem jakis tabsik stanie w gardle i bedzie gorzko to huj z tym mi tez sie zdarza i zyje. jak komus ciagle staje w gardle to brac duze lyki wody ale to przeciez malutkie tabletki sa nie wiem po co kombinowac i pakowac acodin do kapsulek :nuts:
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.