Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli ktoś doświadcza swędzenia, wystarczy że zapobiegnie uwalnianiu się histaminy przez zarzucenie popularnej cetryzyny (zyrtec, cetalergin, letizen, allertec, amertil, ogólnie większość leków przeciwalergicznych bez recepty). Jedna tabletka wystarczy. Tylko nie zarzucać takich leków jak cirrus - zawiera efedrynę!
Na samej fazie nigdy mnie nic nieswędziało, chyba, że komar mnie uje...ał :-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
znaczy ogólnie to lekko mnie swędzi, nic czym miałbym się wogóle zmartwić czy przejąć :-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Night Garden pisze: Tylko po co?
Jeśli ktoś doświadcza swędzenia, wystarczy że zapobiegnie uwalnianiu się histaminy przez zarzucenie popularnej cetryzyny (zyrtec, cetalergin, letizen, allertec, amertil, ogólnie większość leków przeciwalergicznych bez recepty). Jedna tabletka wystarczy. Tylko nie zarzucać takich leków jak cirrus - zawiera efedrynę!
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
pilleater pisze: Mnie coraz żadziej swędzi i nie przejmuję się tym. Delikatnie muskałem i po kłopocie
nowy avatar? xd
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.