Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 325 / 1 / 0
no to na poważnie.

[ external image ]

pokazujcie to każdej suce która będzie miała do was jakieś SI %-D chyba można przyznać że wielu na to by się nabrało :-D
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Chyba sobie to wydrukuję, oprawię w ramkę i walnę na ścianę :D
Excellence.
  • 83 / / 0
ja mam takie cus juz x czasu
od kobiety dostalem kiedys
Uwaga! Użytkownik sajberszaman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 30 / 0
A po co dwa takie same wątki? ;]
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
dlatego że tamten był testowy i nie działa jak trzeba, a ten jest szykowny już :-)
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Stary mi to kupił pare lat temu. Hehe
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 325 / 1 / 0
mi siostrzyczka
  • 463 / 10 / 0
sprzedaja takie rzeczy m.in. w turystycznych miejscowosciach nadmorskich za ok.10-20zł
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 325 / 1 / 0
no właśnie z takiej miejscowości mam takie cóś :-)
Zablokowany
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.