Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
363
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
331
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
193
19%

Liczba głosów: 1016

ODPOWIEDZ
  • 3454 / 1116 / 0
Jeśli to ma Cię zachęcić... cóż, amfetamina dopiero przewlekle podawana w dużych dawkach resetuje terapię antydepresyjną, a jako augnent do silnych leków powoduje hipomanię. Bardziej objawiałabym się o psychozy, nawet te zwyczajne, na zejściu u względnie zdrowego człowieka.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 296 / 35 / 0
@misspill rozwiniesz?? To dlatego ze amfetamina działa na układ dop?? A nie rusza Serotoniny?
  • 12 / 2 / 0
04 grudnia 2020misspill pisze:
Jeśli to ma Cię zachęcić... cóż, amfetamina dopiero przewlekle podawana w dużych dawkach resetuje terapię antydepresyjną, a jako augnent do silnych leków powoduje hipomanię. Bardziej objawiałabym się o psychozy, nawet te zwyczajne, na zejściu u względnie zdrowego człowieka.
Czyli że jakieś jednorazowe wyskoki na amfie podczas kuracji sertraliną nie zepsują efektu leczniczego? Ja z tego co pamiętam gdy brałem sertraline jeśli np. raz na 3tygodnie fukałem przez jedną noc to potem miałem jakieś 2-3dni dołka psychicznego a potem było w miarę normalnie
  • 3454 / 1116 / 0
Obaj Panowie, zacznijcie czytać na forum zanim zapytacie o ocsywiste rzeczy!
Z amfetaminą jest jak z innymi używkami.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 492 / 17 / 0
Czy mikrodawkowanie / zwykle używanie LSD wpłynie na terapeutyczne działanie leku?
  • 1928 / 188 / 0
Jestem ostatnie dni na 50mg sertraliny i odstawiam całkowicie. Totalnie nie sprawdził się u mnie ten lek, a lekarz się przy nim uparł, to zmieniłem lekarza. Doszedłem do dawki 150mg i powiedziałem koniec. Brałem prawie rok, i prawie rok męczyłem się z lękami.
Take DXM and Be Happy
  • 296 / 35 / 0
@Demis lekarz chciał dobrze, że zmieniłeś to Owszem Twoja decyzja, ale czy dobra - w to wątpię. sertralina jest super na zaburzenia lękowe i zwłaszcza w dawkach 100+ stąd droga którą obrał magik. No ale cóż. Oby inny lek Ci zsskocyzl, zdrówka!
  • 1928 / 188 / 0
@AnonimowyWI, na każdego dany lek działa inaczej. Na mnie sertralina nie działała. Ale na Ciebie działa i bardzo dobrze.
Take DXM and Be Happy
  • 304 / 19 / 0
Wchodzę na seratraline i odczuwam takie dziwnie wrażenie duszenia się, ma ktoś podobne odczucia?
  • 3237 / 550 / 0
Miałem tak samo dawniej Demis, sertralina pogorszyła mi osobowość bo oszołom z różdżki od razu rzucił jak usłyszał że mam depresję. Często oszołomy to przepisują bo hur dur nowa generacja. I przez to zrezygnowałem i kolejne 3 lata zmarnowałem na narkotyki i nie wiedziałem że może być naprawde dobrze z lekami.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.