SSRI: Sertralina (Zoloft, Setaloft, Asentra) - Wątek ogólny
Moderator: Leki
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie wypisuję recept, nie jestem lekarzem) czy masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum
Oferuję prv:
porady psychiatryczne dot. sposobu leczenia i prowadzenie.
Żaden mail nie pozostaje bez odp.
ONZ uznaje, że marihuana ma właściwości lecznicze. To przełom?
ONZ zmieniła klasyfikację marihuany i w końcu uznała jej właściwości lecznice, a Izba Reprezentantów amerykańskiego Kongresu przegłosowała ustawę dekryminalizującą posiadanie konopi i wymazującą wyroki za to przestępstwo. Ostatnie tygodnie to dobre wieści dla działaczy na rzecz racjonalnego podejścia do marihuany.Pojawi się nie jeden projekt ustawy o legalizacji marihuany, a trzy
Parlamentarzyści chcą rozwiązać problem na różnych płaszczyznach...04 grudnia 2020misspill pisze: Jeśli to ma Cię zachęcić... cóż, amfetamina dopiero przewlekle podawana w dużych dawkach resetuje terapię antydepresyjną, a jako augnent do silnych leków powoduje hipomanię. Bardziej objawiałabym się o psychozy, nawet te zwyczajne, na zejściu u względnie zdrowego człowieka.Czyli że jakieś jednorazowe wyskoki na amfie podczas kuracji sertraliną nie zepsują efektu leczniczego? Ja z tego co pamiętam gdy brałem sertraline jeśli np. raz na 3tygodnie fukałem przez jedną noc to potem miałem jakieś 2-3dni dołka psychicznego a potem było w miarę normalnie
Z amfetaminą jest jak z innymi używkami.
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie wypisuję recept, nie jestem lekarzem) czy masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum
Oferuję prv:
porady psychiatryczne dot. sposobu leczenia i prowadzenie.
Żaden mail nie pozostaje bez odp.
Take DXM and Be Happy
Take DXM and Be Happy
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Na czacie siedzi 1981 uczestników Wejdź na czata