- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
[Depresanty - Miksy]
[Depresanty - Miksy]
[Depresanty - Miksy]
brk pisze: jakiej psylocybiny w pixie ? czy to moze ja jestem takim mozgiem ? HAHAHAHA
to i może zmniejszać działanie mdma. a co do szoku serotoninowego tp raczej wątpie czy tramal powoduje większy wzrost serotoniny niż pixa. a po 3 pixach jakoś się żyje
[Depresanty - Miksy]
mruk pisze: próbował ktoś może takiego mixu? Mam wątpliwości ponieważ czytałem że tramal niweluje działanie psylocybiny czy jak jej tam a nie chce stracić 8 zł za pixe. No i tramal "wylewa" serotonine i pixy też więc czy będe więc jeszcze bardziej hepi? chodzi mi o to czy jest sens dodawać słodziku do cukru. taa
Na logike farmazony pierdolisz ;]
[Depresanty - Miksy]
[Depresanty - Miksy]
Życie jest dziełem sztuki
[Depresanty - Miksy]
Camilleri pisze: Początkujący]
thc pisze: Co to za banialuki??Camilleri pisze: jakie banialuki. to optymalny wynik moich licznych ekperymentów.
[Depresanty - Miksy]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.