Nie bierze się psychodelików ja się ma niestabilną psychikę (ale o tym dowiedziałeś się pewnie po fakcie co?).
Tak więc ja jako forumowy farmaceuta zapisuję ci:
Zolafren tabl. 10mg
1op. (trzydzieści)
s. 1x1
Bierz jedną tabletkę wieczorem. Po paru miesiącach te twoje sensacje ustąpią. Niestety taka przyjemność będzie cię kosztować ok. 270zł miesięcznie.
Pozdrawia naćpany benzodiazepinami forumowy farmaceuta.
P.S.
Ja biorę właśnie Zolafren 10mg na psychozy, które po paru miesiącach brania tego leku ustąpiły.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
realmadafaka Jak sie to wszystko skonczy, daj znac jak sobie poradziles z tym
codeine napisał:
Nie bierze się psychodelików ja się ma niestabilną psychikę
A wracając do tematu niedaleko mnie mieszka koleś 20 paro letni który wpieprzył kwacha i miał podobne objawy co realmadafaka. Trzymało go pół roku i zeszło jakoś samo.
nie daj się! opuść pieść!
Niestety taka przyjemność będzie cię kosztować ok. 270zł miesięcznie.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.