do moderatorów : znowu nie mogę dodać ankiety. Mógłby któryś z panów zrobić to za mnie?
dopiero później jak mi się zaczęło w głowie z lekka pierdolić po pixach to żałowałam że brałam.
od lipca już nie biorę ale trochę mi tęskno :-)
fajnie było dopóki wystarczały mi jedna, góra dwie pixy na imprezę, później było po 3, 4 i zaczęły mi się robić jakieś głupie jazdy i rozkminki po pixach. Łapałam jakieś doły czy jeszcze co innego. efekt odwrotny do porządanego <_< po tym jak ostatni raz wzięłam 6 dropsów (fakt, że to było właściwie 24h imprezy) to sobie już je odpuściłam.
przykładowy user pisze: ecstasy silnie uzależnia? bardzo niszczy czerep?
Według niej ecstasy uzależnia słabiej od marihuany.
W sumie to się z tym zgadzam, na dropsach nie da się lecieć codziennie, trzeba robić miesięczne przerwy (albo chociaż dwutygodniowe) bo inaczej wogóle nie kopie.
Co do szkodliwości to moim zdaniem używana rekreacyjnie (raz na kilka miesięcy) nie szkodzi. A jeśli już to napewno dużo słabiej niż feta.
Aby zminimalizować szkody przed wrzuceniem XTC proponuje zjeść kilka tabletek Rutinoscorbinu (antyoksydant).
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.