Tak to wyglada: http://img47.imageshack.us/my.php?image=box26xj.jpg
Dawno nie odwiedzałem forum bo nie pozwala mi na to czas..;)
Więc tak, mam już pewne środki na budowę (głównie na HPS, którego już sobie upatrzyłem na aukcji) growbox'a. Ale niezdecydowałem się jeszcze z czego mógłbym go zrobić, prosze o jakieś rady, z czego wy robicie swoje? z góry THX.
Strzala. Tez dlugo mozdzylem nad tym swego czasu :) Ja uzylem najzwyklejszych listewek. Pozbijalem z nich stelaz ze sciagana gorna pokrywa i bez dna. Tylko tyl wzmocnilem plyta pilsniowa. Boki i gorna pokrywe obilem karimata, ale mozesz tez spokojnie przykleic ja do scianek jakas tasma. Plus jest taki ze wszystko jest bardzo lekkie i w razie czego smialo mozna przenosic.
Jeśli przeszukasz poniższego linka to na pewno znajdziesz podobne wykonane box'y przez profesjonalistów i amatorów mocnych wrażeń.. 8-( :nuts: :-D
http://forum.grasscity.com/forumdisplay.php?f=607
Na poczatek najlepiej iść do sklepu z meblami używanymi ewentualnie popytac znajomych i znaleźć coś ciekawego.
Poźniej wystarczy lekko poprzerabiac i mamy gotową szafke-boxa nie rzucającą sie w oczy
ewentualnie jak sie nic nie załatwi to mozna kupic jakiś materiał.
W moim przypadku płyta wiórowa 18mm jest dobra ale POLECAM bardziej cieńką (14? 12?) bo z 18stki box wazy ze 60kg jak nic ;P I wyglada jak sejf hehehhee...
Dobrze jest też rozpatrzyć możliwość zrobienia boxa przez stolaża. Mi by wyszło 50zl drożej a na bank bym miał zrobioną szafe o wiele lepiej :P
Pozdro
Na poczatek najlepiej iść do sklepu z meblami używanymi ewentualnie popytac znajomych i znaleźć coś ciekawego.
Poźniej wystarczy lekko poprzerabiac i mamy gotową szafke-boxa nie rzucającą sie w oczy
Ze swojego doświadczenia:
Płyta meblowa :) Ale nie rób wszystich scianek z niej, tylko dwie z nich (głownie boczne) no i podstawe oraz wieczko... Oczywiscie wszystko na tzw wkręty ;)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.