Słyszałem o rozpuszczaniu hashu w mleku i piciu , ale zjeść skręta wydaje siętroche dziwne. Próbował ktoś kiedyś ?
Nie chodzi mi tu o hash, ale o normalny zielony towar.
Czy ma się po tym przekrwione oczy? Po ilu faza wchodzi i ile trwa?
A no i najważniejsze czy wtedy jest uczucie suchości w ustach?
Nie będzie po tym jakiś efektów ubocznych ?
Dało by wtedy radę ćwiczyć ?
Czy ma się po tym przekrwione oczy?
Po ilu faza wchodzi i ile trwa?
A no i najważniejsze czy wtedy jest uczucie suchości w ustach?
Aha. Nie jesz skręta, tylko wygotowujesz zioło w mleku z dodatkiem masła przez jakieś 1/2 godziny.
Domyslam się, że jak wygotuje to resztki towaru wyrzucam?
smacznego :-D
0,5g (okolo) podgrzalem na lyzce oleju kurewskiego abo jakiegos innego z pierwszego tloczenia ;) , wymieszalem wykalaczka zeby ladnie sie rozdrobnilo, a potem *chlóps!* do jogurciku.
tutaj mala uwaga - taki tluszczyk z haszem jest bardzo goracy. zdziwilem sie troche, jak przetopil mi kubeczek z jogurtem :) dlatego dobrze jest przelac wczesniej jogurcik do szklani albo czegos takiego.
roman - nie mow ze smak cie nie obchodzi jezeli nie jadles czegos takiego :)
sam # i tluszczyk smierdza tak ze nawet smrod z wnetrza najbrudniejszego kibla w calej bulgarii jest przyjemniejszy. noo moze troche przesadzam, ale ja bym tego nie zjadl 'na surowo'.
jogurcik doskonale maskuje ten aromat i po dokladnym wymieszaniu nie czuc nic poza owocami lasu.
a to co przezylem przeszlo moje najsmielze oczekiwania. jedyne co bylbym w stanie po tym cwiczyc, to loty miedzygwiezdne do galaktyki szuwax-5 i w jej okolice ;)
oczy wcale nie byly przzekrwione - wcale ich nie mialem -.-
jedzenie thc to potega i jezeli palony hasz/ziolo klepie w glowe, to zjedzony NAPIERDALA w czerep ^^
uwazajcie zeby nie przesadzic i pamietajcie ze samo zjedzenie bez ogrzewania w tluszczyq nic nie daje.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.