Zdjęcie w załączeniu.
Ktory to Twoj sezon ?
Aaaa, jeszcze jedna myśl. Czy nie dobrze by było zmienić teraz fotoperiod z 18/6 na 24/0 by miały światło non-stop?
Zastanawiałem sie jeszcze czy taki objaw wysokich gnących się łodyżek nie mogł wystąpić z niedomiaru lub nadmiaru wody?
Czy nie dobrze by było zmienić teraz fotoperiod z 18/6 na 24/0 by miały światło non-stop?
kombajn pisze:jesli ju to na poczatku 24/0 potem 18/6 bo ci sie hermy moga porobic na 24..Czy nie dobrze by było zmienić teraz fotoperiod z 18/6 na 24/0 by miały światło non-stop?
btw też mam lampe 400w i jest ona około 30cm nad roślinami i się nie wyciągają z tym że pod hps'em są dopiero od 2 tygodnia życia. obniż lampe, podwiąż do jakiś bambusów i czekaj na poprawe. jak ci się nawet trochę powyciągają to będą idealne na scroga - jest plus ;-)
zagubiony w czasie i przestrzeni
nic nie wiem
btw też mam lampe 400w i jest ona około 30cm nad roślinami i się nie wyciągają
W każdym razie dosypałem ziemi na full kubeczka, obniżyłem lampe do 80 cm i mam nadzieje że bedzie git :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.