Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Czy zauwazyliscie taka zaleznosc ze jak chlejesz i jarasz jednoczesnie to na drugi dzien nie masz w ogole kaca lub znacznie mniejszego. Moze ktos wie czemu tak jest.

ps. inna zaleznosc to ze rano jeszcze bardziej jestes zryty hehe
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Buhaha.... no nie zartuj chyba jak sie pije 5 piwek i opala 2 lufki.... bo po winie(cicin 0,5L wódzie 0,25L browcach conajmniej 2 to wszystko pamietam jeszcze...) do tego zielska od groma powiedzmy 2g na lba ojjjjj to syf na samej imprezie i jeszcze wiekszy syf na nastepny dzien.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2006 przez Micklen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Ja akurat nie lubię łączyć alko a ganją dlatego że faza robi się taka......nieznośna-przynajmniej dla mnie. Ganje lubię palić na luzie, wtedy jak mam wolny czas, a alko piję zazwyczaj na imprezach gdzie nie lubię być zbakany za bardzo.....
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dkx »
ja alko juz prawie wogle nie pijam, po za browarem czasem do ziółka ale to max dwa browary zazwyczaj jeden

A co do tego jak sie miesza większ4e ilości to mam nie zbyt miłe wpsomninie z wakacji wypiłem wtedy 3 piwa litr wina do tego fajki (których nie pale, ale wtedy zeby wieksza faza była to paliłem) no i jeszcze masakrycznie sie zjarałem to było na plaży miejskiej na jakims tam kocercie in-grid chyba nie pamiętam. Żygałem wtedy dalej niż widziałem, a na dodatek jak doszedłem na chate to z kumplem usiedlismy jeszcze na klatce na chwile i jakos niefortunnie zasnołem na środku leżąc plackiem , i o drugiej obudził mnie sąsiad. A co do Kaca rano to ledwo się podniosłem :/

@książe - Nie wiem jak w twoim przypadku ale u mnei wole nie mieszać, może masz taki idelany organizm ze przyswaja to i to na raz hehe
Uwaga! Użytkownik dkx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
W moim przypadku jest tak, ze jak chleje a zdarza mi sie to dosc czesto i mam se wypic z 6-8 bronkow albo winiunio i nie palic albo pic i jarac naraz to zawsze wybieram ta druga opcje bo rano nie mam zjebow, jakos ziolko tak na mnie działa i na wiekszosc mioch znajomych tez. Oczywscie nie polecam tak jak wy tu opsujecie najebac sie jak swinia i potem bakac bo to totalny rozkurw:D choc niekturzy tak lubia hehe
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
No tak ale po mniejszych ilosciach alkoholu nie mam kaca hehe to nie ma co znosic zielskiem hehe;)
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ostry »
Baq + 4-5 bro zajebista sprawa, wiecej nawet nie trzeba na optymalna bombe. Polecam. a kaca faktycznie nie ma bo po czym? ;d
Uwaga! Użytkownik Ostry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
Wiec moej obserwacje:

0,5 litra (vodki) + 3 -4 piwa + lufa = (kumpel pierwsze jaranie) żygał dalej niż widział ale przyoł to pozytywnie + nie miał zgonu alkoholowego :P + brak kaca nex day

0,5 litra + 0,3 g amph + 0,7 g + paczka fajek = stracilem przytomnosc (byal godizna 5 rano) by wstac o 7 i dalej dawac :P

kilka piwek + MJ = spoko faza, ale to juz nei to - wole czyste ziół, ale jak pije to czestozdaza mi siezapalic :P

inne kombinacje z innymi srodkami źle wspominam - raczej jak piej to tylko ziolo

alkohol sux :P
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 3523 / 56 / 0
alko + baka= dobry sen
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 494 / 27 / 0
Taką zabawę mieliśmy na studiach z chłopakami. Nazywało sie to "lufa goni kielnie".
Fatalnie się to zawsze kończyło. Ale czy kac jest - trudno mi powiedziec bo wtedy miałem tyle czasu, ze zwyczajnie spałem do momentu az czułem sie dobrze, więc wydawało mi się, że kaca nie miewałem.

Myślę, że dla autodestruktywnych alkoholików mieszanka taka bywa zbawienną, bo pozwala zasnąć zanim delikwent się "na dobre rozkręci".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.