ps. inna zaleznosc to ze rano jeszcze bardziej jestes zryty hehe
A co do tego jak sie miesza większ4e ilości to mam nie zbyt miłe wpsomninie z wakacji wypiłem wtedy 3 piwa litr wina do tego fajki (których nie pale, ale wtedy zeby wieksza faza była to paliłem) no i jeszcze masakrycznie sie zjarałem to było na plaży miejskiej na jakims tam kocercie in-grid chyba nie pamiętam. Żygałem wtedy dalej niż widziałem, a na dodatek jak doszedłem na chate to z kumplem usiedlismy jeszcze na klatce na chwile i jakos niefortunnie zasnołem na środku leżąc plackiem , i o drugiej obudził mnie sąsiad. A co do Kaca rano to ledwo się podniosłem :/
@książe - Nie wiem jak w twoim przypadku ale u mnei wole nie mieszać, może masz taki idelany organizm ze przyswaja to i to na raz hehe
0,5 litra (vodki) + 3 -4 piwa + lufa = (kumpel pierwsze jaranie) żygał dalej niż widział ale przyoł to pozytywnie + nie miał zgonu alkoholowego :P + brak kaca nex day
0,5 litra + 0,3 g amph + 0,7 g + paczka fajek = stracilem przytomnosc (byal godizna 5 rano) by wstac o 7 i dalej dawac :P
kilka piwek + MJ = spoko faza, ale to juz nei to - wole czyste ziół, ale jak pije to czestozdaza mi siezapalic :P
inne kombinacje z innymi srodkami źle wspominam - raczej jak piej to tylko ziolo
alkohol sux :P
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Fatalnie się to zawsze kończyło. Ale czy kac jest - trudno mi powiedziec bo wtedy miałem tyle czasu, ze zwyczajnie spałem do momentu az czułem sie dobrze, więc wydawało mi się, że kaca nie miewałem.
Myślę, że dla autodestruktywnych alkoholików mieszanka taka bywa zbawienną, bo pozwala zasnąć zanim delikwent się "na dobre rozkręci".
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.