4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 477 / 54 / 0
I niby jak te porady mają wyglądać %-D? Każdy kto obraca mefem ma już wyrobioną bazę klientów, więc jak nie znasz nikogo to się nie dobijesz.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 5 / 0
rozgar pisze:
Billy66 - Przecież mefedron jest nawet na polskim darknecie, nie wiem gdzie Ty widziałeś 200 za sztukę

Fajne macie widełki. Zależą one od wypełniacza którego dill dorzuci? %-D
Jakoś nie znam godnego polecenia polskiego black marketu.
Born to lose - live to win! Motorhead!
  • 477 / 54 / 0
Masz rację, nie ma żadnego black marketu, ale są zaufani sprzedawcy którzy działają od dawna bez wpadek. Gdyby wszyscy cierpliwie śledzili temat to by dzisiaj nie kupowali klefedronu za 60 zł :gun:
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 5 / 0
Święte słowa. Podejrzewam, że nie każdy ogarnia vpn, pgp i tor i do tego english. Nie mniej jednak polskich vendorów dużo nie ma a zza granicy to różnie może być. Kumpel próbował i przypał.
  • 1876 / 194 / 0
rozgar pisze:
.
Jest możliwość skontaktowania się z Tobą poprzez mail i ewentualnie wymienienie się z Tobą kilkoma zdaniami czy to przez pocztę czy też przez jakiś komunikator? %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 4807 / 267 / 0
Billy66 pisze:
Nie mniej jednak polskich vendorów dużo nie ma a zza granicy to różnie może być. Kumpel próbował i przypał.
Przypał w sensie dostał w paczce cegłę czy wizyta mundurowych?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 477 / 54 / 0
Billy66 pisze:
Święte słowa. Podejrzewam, że nie każdy ogarnia vpn, pgp i tor i do tego english. Nie mniej jednak polskich vendorów dużo nie ma a zza granicy to różnie może być. Kumpel próbował i przypał.
VPN to już bardziej podstawa, koszt 30 zł na miesiąc i masz pewność, że dostawca nie wie co przeglądasz. Nie polecam jednak wybierać tych "popularnych" tylko znaleźć coś niszowego.
PGP odchodzi powoli od lamusa, większość przerzuciła się na Jabbera z OTR ze względu na to, że jest to bardziej praktyczne i można poklikać w czasie rzeczywistym :-) Jak pracujesz na RDP, to bagiety i ich korelacja idzie się jebać.
Rozumiem, że dla niektórych to jedyne dojście do dobrego koksu/mefa/fety, ale wystarczy dobrze poszukać na naszych forach i nikt się nie zawiedzie.
LiquidStranger pisze:
rozgar pisze:
.
Jest możliwość skontaktowania się z Tobą poprzez mail i ewentualnie wymienienie się z Tobą kilkoma zdaniami czy to przez pocztę czy też przez jakiś komunikator? %-D
Jasne, w podpisie masz mój mail.

TheLight - Obstawiam, że celni przechwycili paczkę.
  • 14 / / 0
Zgadzam się co do krk. Ja w Krakowie też nie narzekam i nie narzekałam. Rzeczywiście krążą przeróżne rzeczy, przeróżnie cenowo, a wszystko pod hasłem mef i trochę loteria, gdzie sporo zależy od szczęścia i znajomości. Zwłaszcza w pewnym znanym, słynącym z tego klubie.

Natomiast ogólnie w krk da się znaleźć coś konkretnego bez wątpienia, tyle że z tego co się orientuję już bliżej 90 zł. Chyba, że masz wtyki i lecą po kosztach :)
  • 56 / 5 / 0
Tak, przypał w postaci wezwania z celnej. Nic poza tym ale stracił kasę i jego adres jest już na czerwonej liście celników. Tak mówił jego adwokat. Ja nie jestem typem klubowicza i nie mam social skilla więc i dojść też nie mam. Zwłaszcza po 16 miesiącach detoxu i zerwania kontaktów.
  • 400 / 5 / 0
w szczecinie cos sie ruszylo czy nadal 4cec? xD
kazik333@tutanota.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.