O moklo to wiem, ale ja chcę coś konkretnego, co zablokuje przemianę do DXO niemal kompletnie.
Racja, pomyliło mi się, miałem na myśli antagonizm nAChr.
JohnyHa pisze:Więcej glukozy->więcej insuliny->zwiększenie uptake sodu i potasu do mózgu->większy wyrzut neuroprzekaźników->radość i energia
Edit:
Chuj, pierdolić chlanie i ćpanie :P Pora na dojrzałą decyzje :D Pokombinuję jeszcze raz z tymi miksami i zobaczymy co z tego wyjdzie (najwyżej wrócę do depresantów :P). Ale na spokojnie, bo ostatnio zacząłem wrzucać wszystko z polcecanego miksa od razu i działał pewnie przez to niestabilnie i chujowo.
Startniemy od tygodniowej suplementacji DXM w dawce 60mg/doba (później pokombinuje się ze zmniejszaniem/zwiekszaniem dawki). Po tygodniu obadamy co i jak i dorzucimy kurkume z pieprzem czarnym i znów trochę siebie poobserwujemy. Dieta bogata w białko, węglowodany złożone, witaminy, sód, potas, magnez(na noc) z lekko podbitym spożyciem cukru. Póki co jebać cynamony, kakao, gałki, imbiry, NDRI, chilli - jak się działanie miksu ustabilizuje, to najwyżej potem się o nich pomyśli ;)
A właśnie, odnośnie DXM. Jak rozłożyć dawkowanie tych 60mg żeby uzyskać najkorzystniejsze proporcje DXM/DXO ? Bo rozumiem, że zależy nam bardziej na DXM niż DXO ? Dwa razy po 30 mg ? Raz 30mg i dwa razy po 15mg ? Cztery razy po 15 mg ? Używać przy tym czosnku i grejpfrutów ?
Czym najlepiej zastąpić eph ? Jego działanie jakoś jest ledwo wyczuwalne i/albo ciężko o dobry sort.
No a taki mix nie wystrzeli mnie zbytnio z butów? Zbyt dużo noradrenaliny działa na mnie niepokojąco i w sumie zamulająco. Jeszcze jak to łączyć z MXE i 2C-P? Co dorzucić?
Co do pobudzenia - kawa słabo, wyrobiona tolerka na kofeinę. Sudafetu nie próbowałem ale kurkuma z pieprzem szybko postawiła mnie na nogi - ogólnie polecam ten sposób. Tak się zastanawiam czy warto przerzucić się z kawy na mix yerba+zielona herbata? Za dużo ostatnio pije tego syfu, więc już pewnie magnez ładnie wypłukany ;/ Co do magnezu to jaka forma jest najlepiej przyswajalna?
A teraz.... jest lipa .Co najwyżej złapie po tym dobry humor i mam pomysły na zryte akcje.Co zrobić panie premierze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.