Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 648 / 1 / 0
Uzyskałam fundusze ! A przez to paczkę klonów. Znów szczęśliwa powracam do obowiązków. ;) Przynajmniej narazie czuję się dobrze...
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 577 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Też tak macie że po klonach wam się tak jakby powieki przymykały, opadaly? Ja co jem klony to od razu wiara widzi że ućpany. Może wale za duże dawki bo waliłem tak 2 - 3 klony dwójki na raz do ryja. Nie wiem.
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tyrada »
Tak, walisz za duże dawki. No a poza tym czego się spodziewasz po leku o działaniu między innymi uspokajającym i nasennym? ;].
Ćpak, nie ptak.
  • 983 / 16 / 0
Zawsze tak jest.
Na to nawet tolerancja nie wzrasta, jem po 4mg dziennie i ciągle mam opadnięte powieki, mimo tego, że tej dawki nie czuję "fazowo" tylko mi leczy to co ma leczyć.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 1743 / 26 / 0
Ja co jem klony to od razu wiara widzi że ućpany.
Heh, mnie nie raz zezwał jakiś naspidowany znajomy, że głupi jestem bo jakieś leki biore i chodze taki niedodziałany, a pare dni później spotykam takiego typa na ulicy, a on do mnie tekstem "siema masz tam te swoje relanium czy podobne, bo mam pięciodniowe zejście od chlania i fety i mnie huj strzela"

Jak trwoga to do Boga %-D
Non omnis moriar.
  • 577 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Ciekawe czy są jakieś sposoby na te opadniete oczy :P Może kawa? Speedu nie mam niestety.
  • 983 / 16 / 0
Ani kawa, ani fajki.
Moklobemid pomaga trochę, ale to następna rzecz do wpierdalania...
Wrzucasz klona, potem antydepresant :rolleyes:
IMO nie warto się tym przejmować, masz opadnięte bo jesteś śpiący, albo spróbuj tych pedalskich kosmetyków :>
  • 996 / 99 / 0
Dawno nie udzielałem się na forum, przeglądam sporadycznie. Takie pytanie, gdzie sie podział Doc Kubeusz? Dalej na detoksie? heja
[H]R Crew
  • 983 / 16 / 0
Zdaje się, że tak, albo nie chce wchodzić na forum żeby nie podbijać ciśnienia.
  • 200 / 3 / 0
Fakt. Nic tak nie podbija cisnienia jak przeczytanie kilku postow na tym forum :D
Ronski Speed - Something Happened On The Way To Heaven ( 7 Skies Remix )
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.