Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
Jezus pisze:
Po benzie czułem mdłości tylko raz, czy rzygałem - niewykluczone, tamtej nocy nic nie było wykluczone ]
ponawiam pytanie - od razu po spożyciu? rzyg tuż po spożyciu wiąże się przede wszystkim ze smakiem i podrażnieniem gardła, to taki pierwszy odruch organizmu, broniącego się przed trucizną (które mają to do siebie, że kiepsko smakują). następny jest dopiero przy wchłanianiu substancji jakiś czas później.

sama benzydamina ma smak średnio-nijaki, takie gorzkie chujwieco, ale nie jest jakiś wybitnie straszny, a już na pewno nie drażni gardła (tym bardziej, że benzydaminy używa się również do dezynfekcji gardła), w przeciwieństwie do chochli soli.
Jezus pisze:
Ja jestem mimo wszystko fanem pochłaniania celulozy z uwagi na brak kapsułek - wysmarowuję bombki masłem, chop do gardła, ładnie się ślizgają, szybka popitka, jeszcze nigdy mi się nie rozwaliły (ale tym sposobem jadłem benzę tylko dwa razy po 4 bombki jednorazowo).
W sumie to chyba mi te chusteczki nie zaszkodzą spożywane raz na te 4-5 miesięcy.
no, chusteczka dobra jest. ja nawet masła nie daję, po prostu dzielę chusteczkę na małe fragmenty i po kolei lecą. czasem utknie gdzieś po drodze, ale ten smak to nic w porównaniu z tym, co się dzieje jak dxm, kodeina albo metkat nie wejdą na raz. ;)

i na pewno Ci nie zaszkodzą, chyba, że jakieś namaczane w perfumach i innych takich. celulozę czystą można z powodzeniem jeść, zresztą jest bardzo zdrowa. inna sprawa, że np. tanie ręczniki papierowe najbliżej celulozy były, jak leżały pod drzewem, gdy siatce się ucho urwało przy powrocie z zakupów.
szatan
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Mdłości zaczęły się w przeciągu 10-15 minut po zjedzeniu, ale trzymałem wtedy jak najdłużej żeby nie rzygać. Jeżeli rzygałem tamte nocy - to na tyle późno, że przestałem już ogarniać.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Mówcie sobie co chcecie, ale ja nie jestem w stanie wytrzymać smaku benzydaminy . Dlatego nie brałem już jej od jakiegoś roku mimo, że w sumie spożyłem ją jakieś ~15 razy . Wkrótce mam jednak zamiar ją spożyć, zapodaną w kuleczki z czekolady .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
no właśnie każde kolejne spożycie tego jest coraz cięższe. za pierwszymi dwoma razami smak był tylko chojowy, z każdym kolejnym coraz bardziej chujowy i bez dłóższej chwili medytacji się nie obędzie. sam kubek z benzą wywołuje mdłości i padaczkę umysłu %-D

mimo ekstrakcji, później tak do 30 minut to ledwo co udaje się unikać bełtu. jogurty na to pomagają nawet. nie wiem jak możnaby to brać częściej niż 1 na 3-4 miesiące, błeeee ;]
.
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 209 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: haps »
No i skusilem sie na drugie podejscie bo strasznie mi sie dzis nudzi wieczorem. Za pierwszym razem slabo 2 saszetki i zjebana ekstrakcja pewnie z 0.5g bylo ale efekty poczulem i wiem czego sie spodziewac.
Dzis godz. 23:30 150mg dxm i kolo 00:20 1g benzy (wazylem idealnie wyszlo :) ) - wiecej dexa i benzy nie mialem bo pomysl spontaniczny. Humor sie juz polepszyl i czekam na dalesze efekty. Na dysku pare filmow mam nadzieje ze bedzie sie dobrze ogladalo.
We're High and this is the safest place we can be.
  • 2879 / 100 / 0
Filmy są dobre jak już benza słabnie, na peaku najciekawszy film dzieje się dookoła Ciebie, na dodatek jest trójwymiarowy ^^
"Czuję się gwiezdnie"

• 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: John »
dokładnie, nie marnuje się fazy na oglądanie filmów
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Elo, zgłaszam się z drobnym problemem. Dzisiaj robiłem (pierwszy raz) ekstrakcję ok. 25ml wody na saszetę. Trochę sporo tego proszku zostało na chusteczkach, ale luz, najwyżej więcej soli. Teraz benza suszy się w piekarniku w temperaturze ok. 120 stopni C i wokół bombek porobiły się białe grudkowate plamy. W smaku są słone i ani trochę obrzydliwe. Chcę się upewnić, czy to nie cipacz, zamieszczam zdjęcie.

http://dump.stoleyour.net/uploads/390d950b73.jpg

EDIT: Spróbowałem trochę tego jeszcze raz, już suchego. O matko, aż mi język ścierpnął... 8-( A w saszetkach est coś brązowego.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2009 przez Ester, łącznie zmieniany 1 raz.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 2879 / 100 / 0
Jak język ścierpnął, poczułeś takie odrętwienie to znaczy, że jest tam benzydamina.
Jeżeli dobrze zrozumiałem, język ścierpnął Ci po spróbowaniu tych kryształków naokoło - możliwe, że bombki były zbyt wilgotne i tak woda poszła. Zeskrob to i zrób z tego jeszcze jedną bombkę coby się nie zmarnowało.
"Czuję się gwiezdnie"

• 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Ech, już poszło za okno :( Ale i tak pewnie było tam w h** soli, więc trochę kiepski pomysł, żeby to jeść...

Teraz znowu nie mam pojęcia, jak to zjeść. Duże to i twarde, ale chyba da radę ugnieść... No najwyżej się skruszy w jogurt, ktoś mówił, że w truskawkowym smakuje najznośniej.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.