Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
23 sierpnia 2024CristianoRonaldo pisze: Jestem na ssri (escitalopram 10mg) ... wczoraj 3 mg clona i 220 mg kodeiny, czy prega rekreacyjnie dzisiaj ma sens?
Pozdrawiam
Ale pamiętaj że prega uzależnia nie słabiej niż wymienione substancje więc nie warto wchodzić w ciągi bo przy takim staffie zesrasz się na gładko jak będziesz próbował detoxowac się po ciągu.
Piszę o tym specjalnie dlatego żebyś pamiętał jak się postanowisz rozpędzić bo stuff który opisałeś jest przezajebisty na codzien: SRRI BENZO PREGABA KODA. Tak jak morda napisał wyżej idealnie się dopełniają więc bardzo łatwo się wkręcić więc oczywiście tego nie rob ;]
Po za SSRI objawy odstawienne tych środków sa bardzo zbliżone (zaburzenia termoregulacji, lęki, dreszcze, depresja, sranie, outside itp.)
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Sen po pregabalinie doskonały i regenerujący, ale łatwo przegapić budzik i wyłączyć na nieświadomce. No i z rana bujanie się i odbijanie od ścian, ale szybko przechodzi.
Opakowanie 56 tabsów 150mg poszło bardzo szybko, ale ogarnąłem kolejne i już od piątego dnia biorę pregabaline leczniczo 150mg rano i wieczór. Jest motywacja do działania, większą pewność siebie, ale taka rozsądna, a nie przesadna co to ja nie jestem i pakowanie się w kłopoty jak bo benzo na przykład (przynajmniej w MOIM przypadku, niech się benzożercy nie obrażają bo każdy reaguje inaczej).
Mogłem normalnie iść do pracy mimo zejścia cold turkey z 900mg kody branej przez ostatnie 6 miesięcy (nie pytajcie ile kasy kurwa na to poszlo). Wcześniej brałem codziennie co najmniej 150 a zwykle więcej przez 3 lata i potem detox w "suchym" (pozdro) po którym szybko wróciłem do brania.
Jedyny minus że tolerancja rośnie niczym na carfentanyl w pewnym sławnym wpisie na tym forum. No i trzeba pilnować picia płynów i sikania (pomagają izotoniki) bo nerki pregaba jebie ostro, co wnioskuję po mniej częstej potrzebie na siku i większej potliwości oraz przeczytaniu ulotki w dziale uboki.
Zamierzam dokończyć co mam i ogarnąć jakieś ssri czy coś żeby jakoś żyć bez opio, bo podobno uzaleznienie od pregabaliny jest dużo gorsze niż od "tej dziecinnej kodeiny".
Pozdro
Ps. Zapomniałem dodać że pregbalainy poprawia apetyt przynajmniej u mnie. A wiadomo jak z tym jest przy odstawce opioidów. Można to wykorzystać! Ważne by jeść zdrowo co pomoże się zregenerować organizmowi.
23 sierpnia 2024CristianoRonaldo pisze: Jestem na ssri (escitalopram 10mg), trzy dni temu zarzucany był fenibut w dawce ok 5 mg (w dorzutkach), wczoraj 3 mg clona i 220 mg kodeiny, czy prega rekreacyjnie dzisiaj ma sens?
Pozdrawiam
Ale nadal zastanawia mnie czy występuje tolerancja krzyżowa - wkońcu to wszystko to depresanty, do tego fenibut i clony oddziałują na gaba (nie wiem jak z kodą) - byłbym wdzięcznu gdyby jakiś znawca mogł się na ten temat wypowiedzieć. I jeszce jedno pytanie - jak szybko rośnie tolerka na prege - tzn ile powinienem zarzucić za kilka dni żeby mieć tak samo lub mocniej?
Tolerka na pregabaline rośnie bardzo szybko i bardzo szybko spada, ta sama dawka za kilka dni powinna zadziałać dobrze.
P.s koda to rec. Opio, prega kanały wapniowe, benzo to GABA a, fenibut nie wiem jaki ma dokładny mechanizm, prawdopodobnie działa na GABA a i gaba b ale czy występuje tolerka krzyżowa z benzo to raczej wątpię.
Cały czas mam ten pregabalinowy flow, który wszyscy znamy i kochamy.
Otóż wracam z biedry i jak mówię było spoko, wyjebka totalna ale zauważyłem jakby lekka derealizację czy dysocjację, świat się wydaje taki sztuczny trochę, jak baba pakowała zakupy ze skrzywiona mina to flow odeszło i się źle czułem rozkminiajac to.
Macie takie coś przy dużych dawkach?
Na bank nie prowadziłbym po tym auta, gdyż przymykając jedno oko widziałbym dwa auta zamiast jednego. Bardzo dziwna substancja. Ciekawe co by było jak bym zjadł 2 gramy. Pewnie wystąpiłaby padaczka i halucynacje.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/niemcycrack.jpg)
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet
Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/migrena.png)
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!
Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.