Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
23 lipca 2024Lotnik69 pisze: Pregabalina to wspaniały lek na którym nie mam fobii społecznej i mogę normalnie funkcjonować. Problem w tym ze z każdą tabletką czuję się dużo głupszy a przy dlugotrwalym stosowaniu dochodzą problemy z dykcją. Teorię że to wina leku potwierdziła odstawka na której teraz jestem i nie mam ani problemu koncentracją ani z dykcją. Kiedyś jak żarłem prege to nie wplywalo to na problemy z mysleniem, macie jakis pomysł co zrobic albo na co zmienic prege żeby znowu bylo dobrze? Tak se myslalem zeby po piracetam do czech pojechac bo mam blisko. Jeśli ma to jakieś znaczenie to źle na pregę zacząłem reagować jak wróciłem do leczenia po kilku miesięcznym ciągu na benzo czasem zapijanym alko
Tak. Też zauważyłem problemy z wypowiadaniem się. Spadek elokwencji/zacinanie się/seplenienie. Ale zauważyłem to przy wysokich dawkach jak robiłem detoksy do kodeiny 450-600 mg oraz przy miksach z kodeiną. Również wypicie kawy "coś złego" powoduje. Przy 150 mg dziennie nic nie zauważyłem. Nerki też ok.
23 lipca 2024Associazione pisze:Czytając o tych nerach już któryś raz stwierdziłem, że nadszedł czas aby skontrolować swoje. U mnie całe szczęście wszystko jest w porządku, choć mam nieodparte wrażenie, że biorąc12 lipca 2024WujekMorda pisze: rozumiem. Prega strasznie niszczy nerki brana w ciągu. Boje się czego się dowiem jak w końcu skontroluję stan swoich...
Anyway kolezanka po 1.5 roku ciągu i brania dużych dawek usłyszała że ma fest nery rozjebane i musi chodzić na dializy... I to nie "jebajka" tylko rzeczywistość >,<
takie ilości pregi jakie biorę owe wyniki mogą szybko się zmienić. Staram sie z pregi schodzić, zgodnie z zaleceniami lekarza, mam nadzieje że tym razem się uda. Początkowo było fajnie, teraz to biorąc końskie dawki w zasadzie to nie czuje działania. Biorę tylko po to aby nie czuć się chujowo, a wpierdzielam to gramami. Masakra, jeść coś co szkodzi, nie mieć żadnych profitów z tego, dodatkowo te obciążenie psychiczne. A jeść tylko po to aby nie czuć tych przykrych skutków odstawienia.
@up
Prega jeżeli chodzi o szare komórki jest strasznie dziwna. Jezyk ang miedzy innymi przez swoja prace znam bdb i czasem czulem sie jak totalny król rozmawiająć, a czasem jak
Biden na debacie. Do tej pory nie wiem od czego to zalezy.
24 lipca 2024FotherMucker pisze:Gramowe dawki są neurotoksyczne i powodują nie odwracalne zmiany w mózgu po detoksie. Tak bynajmniej wyczytałem na jakiś zagranicznych badaniach na temat pragi.23 lipca 2024Associazione pisze:Czytając o tych nerach już któryś raz stwierdziłem, że nadszedł czas aby skontrolować swoje. U mnie całe szczęście wszystko jest w porządku, choć mam nieodparte wrażenie, że biorąc12 lipca 2024WujekMorda pisze: rozumiem. Prega strasznie niszczy nerki brana w ciągu. Boje się czego się dowiem jak w końcu skontroluję stan swoich...
Anyway kolezanka po 1.5 roku ciągu i brania dużych dawek usłyszała że ma fest nery rozjebane i musi chodzić na dializy... I to nie "jebajka" tylko rzeczywistość >,<
takie ilości pregi jakie biorę owe wyniki mogą szybko się zmienić. Staram sie z pregi schodzić, zgodnie z zaleceniami lekarza, mam nadzieje że tym razem się uda. Początkowo było fajnie, teraz to biorąc końskie dawki w zasadzie to nie czuje działania. Biorę tylko po to aby nie czuć się chujowo, a wpierdzielam to gramami. Masakra, jeść coś co szkodzi, nie mieć żadnych profitów z tego, dodatkowo te obciążenie psychiczne. A jeść tylko po to aby nie czuć tych przykrych skutków odstawienia.
@up
Prega jeżeli chodzi o szare komórki jest strasznie dziwna. Jezyk ang miedzy innymi przez swoja prace znam bdb i czasem czulem sie jak totalny król rozmawiająć, a czasem jak
24 lipca 2024Lotnik69 pisze: a 150 to na fobie spoleczna nie dziala nawet po przerwie
na mnie też raczej nie zadziała 75mg już nigdy
to pewnie ma jakąś fachową nazwę - tolerancja jakaśtam (pamiętliwa, kurwa
25 lipca 202420fajekzfiltrem pisze: Tylko po co ładować aż gram bez żadnej tolerancji?
25 lipca 2024Lotnik69 pisze:Może ktoś podać źródło? Nic takiego nie mogę znaleźć pomimo ze szukam w anglojęzycznych materiałach24 lipca 2024FotherMucker pisze:Gramowe dawki są neurotoksyczne i powodują nie odwracalne zmiany w mózgu po detoksie. Tak bynajmniej wyczytałem na jakiś zagranicznych badaniach na temat pragi.23 lipca 2024Associazione pisze:
Czytając o tych nerach już któryś raz stwierdziłem, że nadszedł czas aby skontrolować swoje. U mnie całe szczęście wszystko jest w porządku, choć mam nieodparte wrażenie, że biorąc
@up
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.