Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1974 / 524 / 0
11 maja 2021zolpi pisze:
codziennie wstaję z plamą po lewej stronie ze śliny XD
+1 , po lewej, prawej, na poduszce itp. :korposzczur:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 781 / 46 / 0
Dorwałem jedno opakowanie 1mg. Poszło 150mg tchio razem z alpra. Zobaczymy.
Czuć ten luz nawet fajnie po takim czasie wrzucić :extasy:
  • 358 / 73 / 0
@blokowiska666 Podejrzewam jakie to plamy :korposzczur:
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 867 / 253 / 0
Nie wiem czemu, ale mi się to ślinienie zdarza tylko, kiedy drzemię w ciągu dnia, nigdy w nocy.
I nawet miałam raz okazję obślinić poduszkę @blokowiska666 podczas takiej drzemki. %-D :świnia:
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 358 / 73 / 0
To znaczy, że coś ślinicie się do siebie :korposzczur: Może to reakcja na blokowiska666, a on tak reaguje na Ciebie :korposzczur:
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 349 / 102 / 0
Przetestowane, w mieście było opakowanie xanaxu 2mg, żadnych różnic między najtańszym obecnie alprazolamem aurovitas. A może i są tańsze, tylko nie wiem. Jeden plus dla xanaxu to piękne tabletki.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 1534 / 196 / 0
w sumie jezeli chodzi o alpre i ktoś chce ją odstawić , to od której pory najlepiej zacząć? załózmy ze ktoś bral alpre o nieregularnych porach ale codziennie i chce odstawić to o której porze powinien wziąć alpre w zmniejszonej dawce zeby było najbardziej git , bo obecnie nie biore caly dzien tylko wieczór troche na sen i jakos to idzie ale moze jest ktos mądrzejszy odemnie
  • 911 / 206 / 1
Schodzenie z alpry alprą bywa trudne, w szczególności w dalszych etapach. Od jakiej dawki redukujesz? Powinieneś przejść na długo działające benzo, np. diazepam, klorazepat lub klonazepam. Redukuje się od dawki porannej.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 340 / 52 / 0
Istnieją różne podejścia. Pora dnia nie ma znaczenia. Redukcja podręcznikowo 0,25 mg co dwa tygodnie. Zwiększać interwał czasowy jeśli pojawią się za ostre objawy odstawienne. Nie polecam i mój lekarz też odradzał odstawiania alpry przez przyjmowanie dłużej działającego benzo z prostego powodu. Jeśli ktoś jest uzależniony od benzo, to pomoże dłużej działające benzo, które oddziałuje na te same receptory? Można w ten sposób bardzo łatwo wpierdolić w kolejne uzależnienie. Lekarz specjalista od uzależnień który mnie prowadzi, mówi jasno, albo się leczysz albo ćpasz. Krótka piłka. Przede wszystkim przy schodzeniu z benzo, nigdy never ever nie brać jakiegokolwiek benzyniaka. Przyjmować natomiast bezwzględnie lek p/lękowy pierwszego rzutu nie będący benzodiazepiną czyli pregabaline i zwiększać co tydzień o 25 mg i dobić do maxa czyli 600 mg dobowo. No i nie wpadać w panikę że będzie strasznie, że się nie da. Jak będzie Ci zależeć i naprawdę będziesz chciał, to się da. Prędzej czy później ale się da. O wiele trudniejsze od wyjścia z uzależnienia od alprazolamu jest nie wracanie ponownie do jakichkolwiek benzodiazepin kiedy pojawią się trudne emocjonalnie sytuacje. Dlatego w moim przekonaniu bez psychoterapii albo chociaż rozmów interwencyjnych u dobrego psychologa, bez wsparcia przyjaciela, rodziny albo choć jednej bliskiej zaufanej osoby która pomoże w trwaniu w abstynencji, powrót do nałogu to kwestia czasu, niestety
  • 3574 / 582 / 1
Klorazepat nie jest znowu taki straszny. To dobra opcja. potencjał nadużywania znikomy
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
Zablokowany
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.