Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Nie wpierdalaj sie w to świństwo z kumplem na melanżach.... Lepszy alk i zioło,
mówiąc dosłowniej - patrz swój avartar ;-)
Non omnis moriar.
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
Pewnie i dobre mi radzisz, ale ja jestem z tych jak wy że mi tylko alko i zioło nie starcza chce próbowac innych żeczy też i to jest pojebane.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 26 / 0
To walnij lepiej DXM (Acodin) niż benzo, jak miałeś z tym niemal nic do czynienia...
Non omnis moriar.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
Echhh nie ma jak dycha klona po południu (a byłem już na 16mg)+300mg karby.jak nie starcza to dorzucam głupie hydro 25 na noc....i powoli schodze,
Siste, viator!
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
Dexa to waliłem dózo razy od 2 lat, trama też waliłem troche , kody też tylko jakoś benzo tak mało troche.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 26 / 0
Te klony pod jednym względem są poryte...Nawet kiedyś z Zomkami tak nie miałem, jeszcze niedawno miałem z 3/4 pudełka klona i zacząłem brać naprawde dawki śmieszne typu ćwiartka tabletki (0,5mg), dzisiaj budze się patrze a ja mam 12 tabletek :nuts:
I jeszcze ten pierdolony strach, że mi sie szybko skończą, chociaż wiem, że jutro bede miał nową pake <_<
Non omnis moriar.
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Cpunek00, opierdalanie dowolnego benzo codziennie - paczka ma 30 sztuk, miesiąc ma 30 dni kończy się wjebaniem.
Kropka, kiedyś też brałem tylko sztukę rano, zacząłem dostawać drgawek więc dorzucili mi drugą tabletkę na noc.
To nie jest lajt.
Btw. to dzisiaj właśnie po 16 wypuścili mnie z dołka gdzie od około 9 kiblowałem, gliniarzom nie spodobałem się z pyska, z wpisów w ich zasranej bazie i do tego przy trzepaniu kieszeni znaleźli liścia klonów (btw. teraz go "analizują", podejrzewam że pół posterunku), idealny kandytat do zwinięcia, bo może się uda przymknąć na 48 albo dojebać karę...
Na szczęście nie tym razem, numer do przychodni znam na pamięć, musieli zaświadczyć że się tam leczę i to biorę ;/
Któryś pałkarz pewnie wiedział co to jest i dlatego uznali że "to nie musi być lekarstwo, tylko inna substancja opakowana w ten listek" czy coś w tym stylu, nie wiem, przed i po posterunku zżarłem w sumie 1/3 słoika alpry.
Jebane gnoje.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 1743 / 26 / 0
A ja dzisiaj tylko klon od rana :) A obecnie po paru browcach miałem skromną jedną paczuszke antka, to sobie strzeliłem, ale wpadło mi przypadkowo kilka tabsów tetrazepamu (Tetraratio) - ponoć dobry mix, jutro opisze w wątku Benzo - ogólne :)
Non omnis moriar.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
Nie wiecie czy odstawianie alko jest utrudnione jak sie waliło w cugu (ok1,5)moze byc utrudnione przez łaczenie bdz i alko., bo ja dzis mam 4 dzien bez alko -i obtsawe 10 mg klon +600 mg karby (jak na detoksie profeska+żarcie witaminy ofc) a telepie mna jak lisciem ,na dodatek a południe jak sie zająłem robota i to całe scierwo sie rozbujało w orgaznizmie to myslałem ,że kota dostane.dorzuciłem 5o mg hydro i pomału przeszło.ale teraz nadal mnie nosi.
kiedys...jakies 3-4 lata tamu nawe po gorszych cugach alko, jak schodziłem na na sucho to na 4 dzien odzyskiwałem spokoj ,a teraz masakra ...mam nadzieje że to koncówka a wchodze na 5 dzien.potem "tylko" odstawka klona ale z tym to mam bank jakies 10 -12 tyg.
ale mnie nosi jakbym spida przyjebał (po 10 mg clon i 600 karba) :wall:
chyba dorzuce hydro jeszcze.
grunt zebym do sklepu nie wyjebał.

ps.no speed na maksa stąd słowa powtarzam chyba to sedno zejscia.
Siste, viator!
  • 432 / 1 / 0
bzdaddict pisze:
Btw. to dzisiaj właśnie po 16 wypuścili mnie z dołka gdzie od około 9 kiblowałem, gliniarzom nie spodobałem się z pyska, z wpisów w ich zasranej bazie i do tego przy trzepaniu kieszeni znaleźli liścia klonów (btw. teraz go "analizują", podejrzewam że pół posterunku), idealny kandytat do zwinięcia, bo może się uda przymknąć na 48 albo dojebać karę...
Na szczęście nie tym razem, numer do przychodni znam na pamięć, musieli zaświadczyć że się tam leczę i to biorę ;/
Któryś pałkarz pewnie wiedział co to jest i dlatego uznali że "to nie musi być lekarstwo, tylko inna substancja opakowana w ten listek" czy coś w tym stylu, nie wiem, przed i po posterunku zżarłem w sumie 1/3 słoika alpry.
Jebane gnoje.
Hmmm pojebane to, nie da się tego jakoś wyjaśnić na miejscu? ... sam zapierdalam często ze słoiczkiem alproxu lub liściem zomka w torbie, mam też taką fiolke do której wrzucam pojedyncze tabsy jak ide na np. na melanż coby nie przesadzić z dorzucaniem do alko.... nie uśmiecha mi się zbytnio ewentualne kiblowanie ileś godzin na dołku żeby te kurwy mnie sprawdzały czy mi to wolno mieć itd., a tym bardziej nie podoba mi sie konfiskata w celu sprawdzenia ich zawartości .
i co to za faza w ogóle?" może być to inna substancja" przecież są hmm jak to wyrazić zablistrowane/zapieczętowane i kurwa w ogóle to jakim cudem mógłbyś tam wjebać coś innego :nuts: co oni są jacyś niedojebani?, rozumiem ze do takiego słoiczka po alproxie można by wrzucić jakieś inne gówno, ale ... no zresztą szkoda gadać.

choć w sumie się twego losu nie boje, papiery mam czyste, wyglądam schludnie, czysto, moja gęba nie zwraca podejrzeń i raczej wzbudza zaufanie i ładny jestem :-D nie mam też w zwyczaju robić przypałów ... ogólnie nie pamiętam kiedy by mnie ostatni raz legitymowali a co dopiero trzepali :cool:
off
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.